Van beleggers
voor beleggers
desktop iconOne Monitor

Inloggen

  • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Connect / branded content

Wat is dit?
Connect is het branded contentplatform van IEX Media, waar we beleggingsprofessionals en beleggers met elkaar in contact brengen. Connect-content wordt u aangeboden door onze partners. Sluit
Connect label

Sligro vervolgt zijn uptrend

Sligro vervolgt zijn uptrend

Op menig chart is een uitstekende trendfase actief, waardoor er regelmatig koopkansen worden aangereikt voor trendvolgende beleggers. Dat is thans het geval op de dagkaart van Sligro. Ik zal de verwachte route voor u uitstippelen.

Mooie trend

Dat de bulls in uitstekende conditie verkeren blijkt uit de serie hogere toppen en hogere bodems boven een fier opkrullende gemiddeldelijn. Regelmatig worden ook volledige upswings neergezet met zo nu en dan wat overdreven sentiment onder of boven in het veld. Anders gezegd, een glooiend charttechnisch landschap, bevestigd door de objectieve indicatoren.

Steun en weerstand

Vanaf de recente rode lijn en weerstand op krap €28,00 werd een milde correctie ingezet, een adempauze voor de bulls, even afkoelen, keurig begeleid door de swingtrader die van kleur wisselde, van groen naar blauw.

De correctie lijkt op te drogen nipt boven de 1e Fiboretracement op 25+, de groene steunstreep wordt al getrokken op €26,00. Een sterke performance van de bulls als zij nu al weten te bodemen. Dus duidelijke krijtstrepen op €26 en afgerond €28. Vandaag een tweede witte candle in combinatie met de swingteller op +1. De bulls zetten de aanval in op de rode streep, zo lijkt het.

Coaching

De koopkans heeft een anticiperend randje, want de swingtrader switcht nog niet naar groen. Maar er zijn voldoende indicaties die wijzen in de richting van de bulls.

BNP geeft alleen Boosters uit op dit fonds, u kent vast de verschillen met een Turbo. De volgende Booster is te overwegen: een Booster Long met een stoploss op €23,96 en hefboom 7,82, ratio 10.

De stop ligt ruim onder de chartstop en de hefboom is daardoor voor een Booster niet al te hoog. Een aardige invulling om de verwachte opleving van €26 naar €28 mee te maken. Hou de krijtstrepen goed in de gaten wanneer de Booster opgeruimd moet worden. 


Nico Bakker is directeur en eigenaar van BTAC Visuele Analyse en als zelfstandig consultant gelieerd aan BNP Paribas S.A.. De informatie in deze publicatie is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als een individuele aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere belegging die u overweegt, dient u te toetsen aan uw persoonlijk beleggersprofiel of te bespreken met uw beleggingsadviseur.

De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De standpunten en vooruitzichten van Bakker geven zijn technische mening weer over het betreffende item in zijn hoedanigheid als technisch analist en consultant. Zijn beloning staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn specifieke aanbevelingen of standpunten in deze publicatie.

Meer over BNP Paribas Markets ›

Dagelijkse nieuwsbrief

Ja, ik wil elke dag de laatste kooptips en analyses van verschillende aandelen ontvangen.

  1. Marktleiderschap Bitcoin is niet vanzelfsprekend 14 jun
  2. Fisher Investments Nederland legt uit hoe aandelen reageren op inflatie 09 jun
  3. Eerstekwartaalcijfers ABN AMRO voelen nog het effect van een moeizaam 2020 07 jun
  4. Prosus met anticiperende koopkans 31 mei
  5. Echte bescherming tegen inflatie met Vonovia 28 mei

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links