Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Connect / branded content

Wat is dit?
Connect is het branded contentplatform van IEX Media, waar we beleggingsprofessionals en beleggers met elkaar in contact brengen. Connect-content wordt u aangeboden door onze partners. Sluit
Connect label

Slippertje van Flip

Slippertje van Flip

Op de kortetermijnspeelvelden doen de bulls aan het begin van de nieuwe beleggingsmaand uitermate goed hun best om opwaartse stoten uit te delen om daarmee de correctiefase af te ronden.

Dat is ook het geval op de dagchart van Philips, waar de stieren zelfs iets te ver zijn weggezakt en dit nu proberen te herstellen.

Einde correctie

klik om te vergroten

Dat de ondertoon positief is, blijkt uit de serie hogere toppen en hogere bodems boven een fier opkrullende gemiddeldelijn. Recent is er getopt op €48+, waarna een gezonde correctie volgde, keurig begeleid door de swingteller die vandaag op 8 rood staat en dus de downswing kan afronden.

Afgelopen vrijdag zakte de koers even onder de SMA-lijn, er verscheen een Doji, maar vandaag wordt geprobeerd dat met een witte kleefcandle te herstellen. Vooralsnog was de dip een slippertje van Flip, zo lijkt het.

Bodemstampers in actie

De bulls doen dappere pogingen de beren van zich af te schudden, bodemstampers helpen daarbij, om de uptrend ternauwernood intact te laten en een nieuwe impuls te geven. Zolang het lukt om de koers boven de steunstreep nipt onder de SMA-lijn op €44,80 te houden, is een aanval op de recente top rond 48+ het meest waarschijnlijke scenario.

Dit levert dus een anticiperende koopkans op met een uitstekende risk/rewardratio. In de komende dagen moet de koers wel boven de SMA-lijn gaan bewegen met de RSI boven de OS-lijn, dan is er bevestiging vanuit de indicatoren. De Swingtrader mag daarbij zijn rode staafjes inruilen voor groene.

Turbo Long

Als je als actieve Turbobelegger wilt profiteren van de verwachte opleving, kun je overwegen een BNP Paribas Turbo Long aan te schaffen met een ruime stoploss onder de steunstreep op €44+. De Turbo Long met stoploss op 40,1 met een hefboom van 5,6 is te overwegen.

Klik op onderstaande button als u actie overweegt. Uiteraard bent u vrij een andere BNP Paribas Turbo te kiezen.
Het moge duidelijk zijn dat het geschetste scenario komt te vervallen onder €44,80, dan ook overwegen de aangeschafte Turbo op te ruimen.


Nico Bakker is directeur en eigenaar van BTAC Visuele Analyse en als zelfstandig consultant gelieerd aan BNP Paribas S.A.. De informatie in deze publicatie is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als een individuele aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere belegging die u overweegt, dient u te toetsen aan uw persoonlijk beleggersprofiel of te bespreken met uw beleggingsadviseur.

De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De standpunten en vooruitzichten van Bakker geven zijn technische mening weer over het betreffende item in zijn hoedanigheid als technisch analist en consultant. Zijn beloning staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn specifieke aanbevelingen of standpunten in deze publicatie.

Meer over BNP Paribas Markets ›
  1. AEX bereikt hoogste slotstand ooit. Is een grote correctie onvermijdelijk? 19 apr
  2. Basic-Fit in mooie trendstand 19 apr
  3. Wat betekent het Brexit-akkoord voor aandelen? 14 apr
  4. TomTom rijp voor een rally? 12 apr
  5. Veilige vastgoedfinancieringen met een uitstekend rendement 06 apr
 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare