Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Connect / branded content

Wat is dit?
Connect is het branded contentplatform van IEX Media, waar we beleggingsprofessionals en beleggers met elkaar in contact brengen. Connect-content wordt u aangeboden door onze partners. Sluit
Connect label

Randstad: bulls aan zet

Randstad: bulls aan zet

Het is spannend op de aandelenvelden met de bulls fier aan de leiding. Er zijn charts die al aardig wat overspannenheid laten zien, dus daar moet je als actieve belegger van afblijven. Maar er zijn ook charts die nog steeds mooie koopkansen herbergen.

Randstad is er daar een van. Ik zal de verwachte route op de dagchart voor u uitstippelen.

Correctie bijna klaar

Er is onlangs getopt bij €56+ gevolgd door een scherpe correctie die keurig wordt opgevangen door de SMA-lijn - die als dynamische trendlijn en vangnet wederom prima werk aflevert. Althans zo lijkt, het gezien de witte candle vandaag, tevens als Bullish Engulfingpatroon.

klik om te vergroten

Morgen springt de swingteller op 1 bij deze voortgang, dan keert de UP-status terug en kunnen de bulls hun aanval vervolgen richting de genoemde €56+weerstand.

Anticiperende koopkans

Het genoemde bodempatroon op de SMA- lijn, steun op de eerste Fibo-retracement  en de groene staaf op de NB Swingtrader voeden een anticiperende koopkans met als koersdoel €56+, mits de koers boven de SMA op €53,80 blijft bewegen. De SMA is in dit geval de stoploss voor de korte opleving die wordt verwacht.

Turbo Long

Als je als actieve Turbobelegger wilt profiteren van de verwachte opleving, kun je overwegen een BNP Paribas Turbo Long aan te schaffen met een ruime stoploss onder de SMA-lijn op krap €54,00.  De Turbo Long met stoploss op €52,00 met een hefboom van 7 is te overwegen.

Klik op onderstaande button als u actie overweegt. Uiteraard bent u vrij een andere BNP Paribas Turbo te kiezen.

Het moge duidelijk zijn dat het geschetste scenario komt te vervallen onder krap €54,00, dan ook overwegen de aangeschafte Turbo op te ruimen en niet te wachten totdat het stoploss niveau op €52 wordt aangetikt.


Nico Bakker is directeur en eigenaar van BTAC Visuele Analyse en als zelfstandig consultant gelieerd aan BNP Paribas S.A.. De informatie in deze publicatie is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als een individuele aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere belegging die u overweegt, dient u te toetsen aan uw persoonlijk beleggersprofiel of te bespreken met uw beleggingsadviseur.

De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De standpunten en vooruitzichten van Bakker geven zijn technische mening weer over het betreffende item in zijn hoedanigheid als technisch analist en consultant. Zijn beloning staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn specifieke aanbevelingen of standpunten in deze publicatie.

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare