Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Connect / branded content

Wat is dit?
Connect is het branded contentplatform van IEX Media, waar we beleggingsprofessionals en beleggers met elkaar in contact brengen. Connect-content wordt u aangeboden door onze partners. Sluit
Connect label

Signify hervat uptrend

Signify hervat uptrend

Er zijn fondsen die steevast een sterke trendmatigheid tonen, ofwel een grote bereidheid om een ingeslagen richting voort te zetten. Signify is een van die fondsen.

Op de dagchart geven de bulls te kennen de uptrend te willen hervatten. Ik zal de verwachte route voor u uitstippelen met aansluitend een concrete BNP Paribas Turbo-overweging.

Correctie is klaar

Onlangs werd er getopt bij krap €42,00, gevolgd door een correctie waarbij de koers werd teruggedrukt tot aan de gemiddeldelijn rond 37+. De swingteller begeleidde de countertrendbeweging met een volledige downswing.

Vandaag wordt er een poging gedaan om op te veren en de uptrend een impuls te geven. Een hernieuwde aanval op de krap €42,00-top ligt in het verschiet.

Wat een bodemsignalen

klik om te vergroten

De bodem wordt op deze dagchart flink aangestampt. Afgelopen vrijdag niet alleen een witte candle met swing -9, maar ook nog eens steun op de SMA-lijn en de 50%-Fibolijn. Bovendien ligt op 37,55 de eerste groene streep.

Vandaag springt de NB Swingtrader op groen als bevestiging van de start van een nieuwe bullenactie. En vergeet de swingteller niet die mogelijk op +1 springt.
Zolang de koers boven €37,25 noteert, is een opleving naar krap €42,00 het meest waarschijnlijke scenario. Dit levert een zeer acceptabele risk/rewardratio op inzake koopposities.

Turbo Long

Als je als actieve Turbobelegger wilt profiteren van de verwachte opleving, kun je overwegen een BNP Paribas Turbo Long aan te schaffen met een ruime stoploss onder de SMA-lijn die op 37+ in het veld ligt. De Turbo Long met stoploss op 32+ en een hefboom van 5 is te overwegen.

Klik op onderstaande button als u actie overweegt. Uiteraard bent u vrij een andere BNP Paribas Turbo te kiezen.

Het moge duidelijk zijn dat het geschetste scenario komt te vervallen onder €37,25, dan ook overwegen de aangeschafte Turbo op te ruimen en niet te wachten totdat het stoplossniveau op 32+ wordt aangetikt.


Nico Bakker is directeur en eigenaar van BTAC Visuele Analyse en als zelfstandig consultant gelieerd aan BNP Paribas S.A.. De informatie in deze publicatie is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als een individuele aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere belegging die u overweegt, dient u te toetsen aan uw persoonlijk beleggersprofiel of te bespreken met uw beleggingsadviseur.

De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De standpunten en vooruitzichten van Bakker geven zijn technische mening weer over het betreffende item in zijn hoedanigheid als technisch analist en consultant. Zijn beloning staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn specifieke aanbevelingen of standpunten in deze publicatie.

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare