Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Connect / branded content

Wat is dit?
Connect is het branded contentplatform van IEX Media, waar we beleggingsprofessionals en beleggers met elkaar in contact brengen. Connect-content wordt u aangeboden door onze partners. Sluit
Connect label

Fugro Hit & Run

Fugro Hit & Run

Met de titel Hit & Run geef ik aan dat de grafieken die ik in mijn IEX-column bespreek een relatief hoog actiegehalte hebben. Dat wil zeggen: direct handelen als de Dashboardsignalen dit rechtvaardigen, beslissingen nemen en doorpakken.

Ook als er doelstellingen zijn gehaald, of als er haperingen optreden: niet treuzelen, sluit dan de positie. Lekker snel handelen en niet zoals het kabinet een hele dag vergaderen over een half uurtje avondklok. Nu de Hit & Run op de dagchart van Fugro.

Mooie stierensprong

klik om te vergroten

De dagchart verdient geen schoonheidsprijs wat betreft trendmatigheid - het gaat er nogal grillig aan toe. Maar de ondertoon is positief met regelmatig significante upswings, zoals recent naar €9,65 en daarvoor naar €10,70, thans de twee rode strepen in het veld.

In de afgelopen dagen was er sprake van een correctie, die vandaag keurig wordt afgerond op de SMA-lijn, de beste plek om te bodemen.

Met een enthousiaste sprong willen de bulls de uptrend nieuw leven inblazen: zij willen terug naar de genoemde rode lijnen. Swingteller op +1 en de Swingtrader in het groen bevestigen de intentie van de bulls.

Rappe koopkans

Voor trendbeleggers, swingtraders en koopjesjagers herbergt de grafiek een kortetermijn-koopkans. Zolang de koers boven €8,26 noteert, gelijk aan de SMA-lijn en een 50% Fibolijn, is een opleving naar €9,65 aannemelijk; daarboven een vervolg van de rally naar €10,70. Bij eerdere haperingen en aarzelingen: Hit & Run, weet u nog?

Turbo's

BNP Paribas Turbo Long

BNP Paribas Turbo Short


Nico Bakker is directeur en eigenaar van BTAC Visuele Analyse en als zelfstandig consultant gelieerd aan BNP Paribas S.A.. De informatie in deze publicatie is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als een individuele aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere belegging die u overweegt, dient u te toetsen aan uw persoonlijk beleggersprofiel of te bespreken met uw beleggingsadviseur.

De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De standpunten en vooruitzichten van Bakker geven zijn technische mening weer over het betreffende item in zijn hoedanigheid als technisch analist en consultant. Zijn beloning staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn specifieke aanbevelingen of standpunten in deze publicatie.

Meer over BNP Paribas Markets ›
  1. AEX bereikt hoogste slotstand ooit. Is een grote correctie onvermijdelijk? 19 apr
  2. Basic-Fit in mooie trendstand 19 apr
  3. Wat betekent het Brexit-akkoord voor aandelen? 14 apr
  4. TomTom rijp voor een rally? 12 apr
  5. Veilige vastgoedfinancieringen met een uitstekend rendement 06 apr
 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare