Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Connect / branded content

Wat is dit?
Connect is het branded contentplatform van IEX Media, waar we beleggingsprofessionals en beleggers met elkaar in contact brengen. Connect-content wordt u aangeboden door onze partners. Sluit
Connect label

Heineken in trading range

Heineken in trading range

De titel doet vermoeden dat de koers van Heineken beweegt in een duidelijke bandbreedte tussen min of meer horizontale steun en weerstand. Dat klopt, waardoor er dus koopkansen zijn onderin de trading range, hetgeen thans het geval is. Ik zal de dagkaart voor u duiden.

Meer trading dan trending

klik om te vergroten

De dagchart verdient absoluut geen schoonheidsprijs wat betreft trendmatigheid. Ik zie geen duidelijk proces van hogere toppen of hogere bodems, of andersom. Geen overtuigende richting dus, geen trendfase. Maar wel een trading range-fase, ofwel een zigzaggende koers tussen rood en groen, tussen steun en weerstand. Een zijwaarts koersverloop tussen in dit geval 88+ als bodemlijn en 93+ tot 94+ als topzone.

Bodemstampers in actie

Op het moment van schrijven is een witte candle in de maak in combinatie met de swingteller op +1 en de Fast Swingtrader in het groen. Kortom, de bulls zijn bereid om vanaf de onderkant van de bandbreedte op te stomen naar de bovenkant van de range.

Met een stop op 88+, gelijk aan de eerste groene steunstreep, impliceert dit een uitstekende risk/rewardratio voor koopjesjagers. Voor hen meer winstpotentieel dan verliesruimte en een grotere kans op winst dan verlies. Dan moet je gewoon meedoen. Wij haken dan ook aan met onze bekende Daily Turbo Tijd Long-setup.

Turbo's

BNP Paribas Turbo Long

BNP Paribas Turbo Short


Nico Bakker is directeur en eigenaar van BTAC Visuele Analyse en als zelfstandig consultant gelieerd aan BNP Paribas S.A.. De informatie in deze publicatie is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als een individuele aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere belegging die u overweegt, dient u te toetsen aan uw persoonlijk beleggersprofiel of te bespreken met uw beleggingsadviseur.

De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De standpunten en vooruitzichten van Bakker geven zijn technische mening weer over het betreffende item in zijn hoedanigheid als technisch analist en consultant. Zijn beloning staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn specifieke aanbevelingen of standpunten in deze publicatie.

Meer over BNP Paribas Markets ›
  1. AEX bereikt hoogste slotstand ooit. Is een grote correctie onvermijdelijk? 19 apr
  2. Basic-Fit in mooie trendstand 19 apr
  3. Wat betekent het Brexit-akkoord voor aandelen? 14 apr
  4. TomTom rijp voor een rally? 12 apr
  5. Veilige vastgoedfinancieringen met een uitstekend rendement 06 apr
 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare