Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Connect / branded content

Wat is dit?
Connect is het branded contentplatform van IEX Media, waar we beleggingsprofessionals en beleggers met elkaar in contact brengen. Connect-content wordt u aangeboden door onze partners. Sluit
Connect label

KPN rijp voor eindsprintje

KPN rijp voor eindsprintje

Met nog krap een maand te gaan in 2020 en een overheersende positieve ondertoon lijken vele fondsen voor te sorteren op een aantrekkelijke rally richting jaarultimo. KPN doet dit ook, althans dat zie ik op de dagkaart. Instappen voor een leuk ritje?

Stijgingskanaal

klik om te vergroten

Laat ik beginnen met wat charttechnische bevindingen op de dagkaart. Zo zie ik een serie hogere toppen en hogere bodems, keurig begeleid door de lijnen van een stijgingskanaal. Momenteel steun en bodemvorming boven €2,45 met opwaarts potentieel tot €2,75 en wellicht hoger. De €2,45-passage is ook interessant vanwege het motto “Oude weerstand wordt nieuwe steun…”.

Nieuwe upswing

De swingteller springt vandaag op +2. Tel daarbij op dat er sprake is van koersvorming boven een stijgende SMA-lijn en kom dan tot de conclusie dat de Up-status op het Dasboard valide is. Anders gezegd, ook objectieve bevindingen wijzen in de richting van de bulls. Mijn Swingtrader blijft nog wat achter, maar het lijkt een kwestie van tijd tot de groene staafjes verschijnen.

Coaching

Zolang de koers boven €2,45 noteert is een rally naar €2,75 het meest waarschijnlijke scenario. Koopkansen dienen zich dan ook aan voor koopjesjagers en kortetermijn-trendvolgende beleggers.

Turbo's

BNP turbo long

BNP Turbo short

 


Bestellen op https://www.nicoprbakker.nl/scheurkalender/


Nico Bakker is directeur en eigenaar van BTAC Visuele Analyse en als zelfstandig consultant gelieerd aan BNP Paribas S.A.. De informatie in deze publicatie is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als een individuele aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere belegging die u overweegt, dient u te toetsen aan uw persoonlijk beleggersprofiel of te bespreken met uw beleggingsadviseur.

De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De standpunten en vooruitzichten van Bakker geven zijn technische mening weer over het betreffende item in zijn hoedanigheid als technisch analist en consultant. Zijn beloning staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn specifieke aanbevelingen of standpunten in deze publicatie.

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare