Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Connect / branded content

Wat is dit?
Connect is het branded contentplatform van IEX Media, waar we beleggingsprofessionals en beleggers met elkaar in contact brengen. Connect-content wordt u aangeboden door onze partners. Sluit
Connect label

ASML: stieren lekker in het zadel

ASML: stieren lekker in het zadel

Met nog een maand handel in 2020 en een overheersende positieve ondertoon lijken vele fondsen voor te sorteren op een aantrekkelijke rally richting jaarultimo.

Vooral de goed trenderende fondsen nemen hierin het voortouw. ASML is daar een van. Ik zal de dagchart voor u duiden, want daar wordt een aantrekkelijke koopkans gepresenteerd.

Uptrendfase

Behoudens enkele vergissingen van de stier is er in het algemeen sprake van een positieve trendfase. Hogere toppen en hogere bodems boven een veelal opkrullende SMA-lijn, positieve indicatoren met her en der wat lichte correcties, nauwelijks tot geen overspannenheid, de bulls zitten lekker in het zadel.

Er liggen geen rode strepen in het veld, all-time highs worden scherpgesteld, tot waar kunnen de bulls reiken?

Nieuwe actiebeweging

Tot voor kort was er sprake van een stabilisatie binnen de uptrend. De koers schoof zijwaarts met circa €355 als spilkoers. Maar daar kwam vorige week verandering in.

klik om te vergroten

Er verscheen een breakout candle met de swingteller op +1, een mooie start van een nieuwe upswing, ofwel een vervolg van de uptrend. Vandaag wederom een witte candle met mijn Fast Swingtrader thans in het groen ter bevestiging van de nieuwe actiebeweging van de bulls. Steun ligt op veilige afstand, €351+, terwijl er geen weerstanden zijn; de bulls hebben vrij spel.

Coaching

Voor actieve beleggers herbergt de grafiek een koopkans zolang de koers boven €351+ noteert, er is dus voldoende correctieruimte zonder dat het technische beeld wijzigt.

De indicatoren zullen aan moeten geven wanneer het tijd wordt voor een top en een correctie. Een eerstvolgende zwarte candle, mogelijk in de buurt van €380 tot €400, zou hiervoor de eerste indicatie kunnen zijn, maar ook swingteller en swingtrader kunnen binnenkort indicaties afgeven. Voor nu: zien tot hoever de bullen kunnen reiken.

Turbo's

BNP Paribas ASML Turbo Long

BNP Paribas ASML Turbo Short


Bestellen op https://www.nicoprbakker.nl/scheurkalender/


Nico Bakker is directeur en eigenaar van BTAC Visuele Analyse en als zelfstandig consultant gelieerd aan BNP Paribas S.A.. De informatie in deze publicatie is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als een individuele aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere belegging die u overweegt, dient u te toetsen aan uw persoonlijk beleggersprofiel of te bespreken met uw beleggingsadviseur.

De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De standpunten en vooruitzichten van Bakker geven zijn technische mening weer over het betreffende item in zijn hoedanigheid als technisch analist en consultant. Zijn beloning staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn specifieke aanbevelingen of standpunten in deze publicatie.

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare