Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Connect / branded content

Wat is dit?
Connect is het branded contentplatform van IEX Media, waar we beleggingsprofessionals en beleggers met elkaar in contact brengen. Connect-content wordt u aangeboden door onze partners. Sluit
Connect label

TA: Zilver mag weer glanzen

TA: Zilver mag weer glanzen

Wat een spektakel en sensatie op de diverse speelvelden. Forse koersuitslagen; niet alleen bij de aandelen, maar ook bij de intermarket titels.

Als we alle emotie aan de kant zetten en puur objectief meten wat er gaande is op de speelvelden voor de korte termijn, dan herbergt menig grafiek een offensieve koopkans. Zo ook op de dagkaart van Zilver. Ik zal de verwachte route voor u uitstippelen.

Vrije val

Na een rustig koersverloop met schommelingen rond 18,00, kwam eind februari de klad er in. In een rap tempo verloor Zilver al zijn glans door een koersval naar 11+ aan toe. Dat was een ongekend snelle berenactie, keurig begeleid door de indicatoren.

Vorige week werd de downswing afgerond, verschenen er weer wat witte candles en toonde de RSI een upcross met zijn dynamische OS-lijn. Dit zijn indicaties van bodemvorming als opmaat voor een rebound naar de Fibo grid op krap 14,00 tot mogelijk ruim 15,00. Nog lang geen nieuwe uptrend, maar wel een leuk ritje voor bodemvissers en koopjesjagers.

Rebound kans

De RSI als spanningsmeter en de NBTrade Indicator als trending indicator sturen aan op een interessante rebound. Mits de koers boven 11,60+ blijft bewegen krijgen de bulls de gelegenheid op te stomen naar hogere niveaus.

Offensieve koopjesjagers zien hun kans en weten hoe zij om moeten gaan met de huidige charttechnische situatie.

Turbo's

BNP Paribas Zilver Turbo Long

BNP Paribas Zilver Turbo Short


Nico Bakker is directeur en eigenaar van BTAC Visuele Analyse en als zelfstandig consultant gelieerd aan BNP Paribas S.A.. De informatie in deze publicatie is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als een individuele aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere belegging die u overweegt, dient u te toetsen aan uw persoonlijk beleggersprofiel of te bespreken met uw beleggingsadviseur.

De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De standpunten en vooruitzichten van Bakker geven zijn technische mening weer over het betreffende item in zijn hoedanigheid als technisch analist en consultant. Zijn beloning staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn specifieke aanbevelingen of standpunten in deze publicatie.

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare