Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Connect / branded content

Wat is dit?
Connect is het branded contentplatform van IEX Media, waar we beleggingsprofessionals en beleggers met elkaar in contact brengen. Connect-content wordt u aangeboden door onze partners. Sluit
Connect label

TA: AMG rijp voor een rebound

TA: AMG rijp voor een rebound

Met nog één volle handelsweek te gaan willen actieve beleggers nog wat extra puntjes scoren met fondsen die er nog een eindejaarsrally uit willen en kunnen persen.

Ik heb een kandidaat gevonden voor anticiperende koopjesjagers, te weten AMG. Ik zal de dagkaart duiden en aangeven wat de kaart herbergt richting jaarultimo.

Kortetermijndaling

Klik om te vergroten

Op de dagkaart zie ik een gestage daling onder de gemiddeldelijn met overwegend zwarte candles, zo nu en dan afgewisseld met een witte kaars. Swingteller in een minstand, de RSI ruim onder de 50-lijn, de beren hebben de touwtjes in handen, zo lijkt het.

Maar de bulls slijpen hun messen om verloren terrein terug te winnen. Zij sorteren voor op een rebound naar mogelijk de Fibozone op 22+ tot krap 23,00. De RSI heeft immers onlangs een OS upcross laten zien, terwijl mijn NBTrade Indicator kleine groene staafjes laat zien. Maandag kan de swingteller in een plusstand springen, altijd een lekker windje in de rug van de bulls.

Anticiperende koopactie

Goed, bodemvorming is gaande, bulls mogen opveren naar 22+ of hoger, spike steun op 19,96 moet daarbij wel intact blijven, hoe kun je daarvan profiteren?

Anticiperende koopjesjagers ruiken hun kansen en openen alvast wat koopposities, in de veronderstelling dat komende week de bulls hun slag zullen slaan. De defensief ingestelde belegger wacht op bevestiging middels een positieve swingteller met witte candle.

Aan u de keuze wat te doen. Of bent u van mening dat de beren alsnog genadeloos zullen toeslaan? Dan doet u uiteraard niet mee met de verwachte rebound.

Turbo's

BNP Paribas AMG Turbo Long

BNP Paribas AMG Turbo Short


Nico Bakker is directeur en eigenaar van BTAC Visuele Analyse en als zelfstandig consultant gelieerd aan BNP Paribas S.A.. De informatie in deze publicatie is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als een individuele aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere belegging die u overweegt, dient u te toetsen aan uw persoonlijk beleggersprofiel of te bespreken met uw beleggingsadviseur.

De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De standpunten en vooruitzichten van Bakker geven zijn technische mening weer over het betreffende item in zijn hoedanigheid als technisch analist en consultant. Zijn beloning staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn specifieke aanbevelingen of standpunten in deze publicatie.

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare