Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Connect / branded content

Wat is dit?
Connect is het branded contentplatform van IEX Media, waar we beleggingsprofessionals en beleggers met elkaar in contact brengen. Connect-content wordt u aangeboden door onze partners. Sluit
Connect label

TA: Bulls op ramkoers bij Air France-KLM

TA: Bulls op ramkoers bij Air France-KLM

Op het Damrak is het een drukte van jewelste. Beer en stier vechten om de hegemonie, beleggers willen voorsorteren op een eindejaarsrally, koopjesjagers slaan nu al hun slag, trendvolgers maken hun boodschappenlijstje en kansen en bedreigingen vliegen ons om de oren.

In deze kakafonie van plussen en minnen doet zich thans een voorwaardelijke koopkans voor op de dagkaart van AirFrance KLM.

Alhoewel voorwaardelijk, willen anticipanten de bulls wellicht nu al een handje helpen. Ik zal de propositie voor u schetsen.

Druk op rood

In de afgelopen dagen bewogen de spelers wat zijwaarts, keurig boven de vlakke SMA-lijn, die als dynamische trendlijn op 9,91 in het veld ligt. Gisteren werd er een Bullish Engulfing patroon geplaatst en vandaag kwam er een witte candle bij, waardoor de druk op de rode streep wordt opgevoerd.

Zijn de bulls in staat om de €10,41 te slechten en daarmee de weg te effenen voor een rally naar 11+? De swingteller en RSI sturen hier wel op aan. De NBTrade Indicator krult omhoog, maar geeft nog geen groen staafje af. Al met al is dit een spannende fase, met de bulls op ramkoers.

Voorwaardelijke koopkans

Beuken tegen een rode streep met voldoende plussen in de indicatoren levert een voorwaardelijke koopkans op. Koersvorming boven €10,41 rechtvaardigt het innemen van koopposities, dat moge duidelijk zijn.

Of gaat u anticiperen, door nu reeds aankopen te doen in de veronderstelling dat de bulls wel zullen uitbreken? Aan u de keuze. Succes!

Klik op grafiek voor een grotere versie

Air France-KLM Turbo's

Meer Beleggingsideeën van BNP Paribas Markets


Nico Bakker is directeur en eigenaar van BTAC Visuele Analyse en als zelfstandig consultant gelieerd aan BNP Paribas S.A.. De informatie in deze publicatie is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als een individuele aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere belegging die u overweegt, dient u te toetsen aan uw persoonlijk beleggersprofiel of te bespreken met uw beleggingsadviseur.

De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De standpunten en vooruitzichten van Bakker geven zijn technische mening weer over het betreffende item in zijn hoedanigheid als technisch analist en consultant. Zijn beloning staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn specifieke aanbevelingen of standpunten in deze publicatie.

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare