Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Connect / branded content

Wat is dit?
Connect is het branded contentplatform van IEX Media, waar we beleggingsprofessionals en beleggers met elkaar in contact brengen. Connect-content wordt u aangeboden door onze partners. Sluit
Connect label

TA: TomTom in de rebound

TA: TomTom in de rebound

Het zal u niet zijn ontgaan dat de beren in de afgelopen week flink hebben huisgehouden. Over een breed front werden koersen in elkaar getrapt, de bulls kregen rake klappen en moesten veelal met de staart tussen de poten afdruipen.

Maar er zijn ook stieren die na de rake berentikken proberen op te krabbelen. Versuft proberen ze verloren terrein terug te winnen.

Dit gebeurt thans op de dagchart van TomTom. Een spannende rebound is gestart. U kunt als offensieve belegger nog aanhaken. Lees maar verder.

Breakout

De recente berentikken zijn goed zichtbaar op de dagkaart. Onlangs brak de koers onder de gemiddelde lijn op €10,70. Hierop volgden enkele zwarte candles. Alle marktlensindicatoren stonden in een minstand. De beren waren duidelijk aan zet in hun breakout beweging.

Maar als ik dan de swingteller raadpleeg, dan zie ik een -9 stand in combinatie met een witte candle en een OS upcross in de RSI. Bovendien kleurt mijn NBTrade Indicator weer licht in het groen, na enkele rode overshooting staafjes. Voldoende bevindingen om een opleving tegemoet te zien.

Daily rebound

Als de spelers zich netjes aan de regels houden, zou er op de dagkaart dus een rebound van start moeten gaan richting de Fibo zone die op 10,60 tot 11+ in het veld ligt.

Maar laten we inzetten op €10,60, want dat niveau ligt nipt onder de SMA lijn. Daar toppen zal de recente trendbreuk valideren en de beren aansporen het proces van lagere toppen en lagere bodems een nieuwe impuls te geven.

Maar zover is het nog lang niet. Voor nu moeten we bezien of de rebound verder van de grond komt. Al met al is dit een spannende propositie voor koopjesjagers, nietwaar?

Klik op grafiek voor een grotere versie

TomTom Turbo's

Meer Beleggingsideeën van BNP Paribas Markets


Nico Bakker is directeur en eigenaar van BTAC Visuele Analyse en als zelfstandig consultant gelieerd aan BNP Paribas S.A.. De informatie in deze publicatie is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als een individuele aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere belegging die u overweegt, dient u te toetsen aan uw persoonlijk beleggersprofiel of te bespreken met uw beleggingsadviseur.

De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De standpunten en vooruitzichten van Bakker geven zijn technische mening weer over het betreffende item in zijn hoedanigheid als technisch analist en consultant. Zijn beloning staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn specifieke aanbevelingen of standpunten in deze publicatie.

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare