Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Connect / branded content

Wat is dit?
Connect is het branded contentplatform van IEX Media, waar we beleggingsprofessionals en beleggers met elkaar in contact brengen. Connect-content wordt u aangeboden door onze partners. Sluit
Connect label

TA: Altice Europe

TA: Altice Europe

Het komt weleens voor dat de bulls een schijnbeweging laten zien, waardoor een verwachte opleving of rebound de mist in gaat. Jammer, verlies afkappen en wachten op nieuwe kansen, zo simpel is dat.

Het gebeurde onlangs op de dagkaart van Altice. Nu blijkt dat de bulls het opnieuw gaan proberen. Aangezien uit onze Dashboardstatistieken blijkt dat een longpositie op de dagkaart normaal gesproken erg goed scoort, gaan we de herkansing in met een BNP Turbo Long propositie.

Uptrend

De dagkaart toont aan dat reeds geruime tijd de bulls aan de leiding gaan. Met een serie hogere toppen en hogere bodems stuwen ze de koers naar grote hoogte, onlangs nog tot 4,50. Maar dat was iets teveel van het goede.

Er volgde dan ook rap een afkoeling tot circa 3,70, niet geheel toevallig gelijk aan de 50,0% Fibo retracement. Vanaf dat niveau proberen de bulls weer op te krabbelen. De candles kleuren inmiddels wit, swingteller op +2, de NBTrade Indicator vandaag in het groen, de uptrend kan worden vervolgd.

Wat is het potentieel?

Klik om te vergroten

Daily TTL Setup

Volgens de regels van het Dashboardbeleggen is een Up-conditie valide met een bijbehorende Enter Long (EL) coaching aanbeveling. Dit impliceert tevens dat wij, gezien het totaalplaatje, een zogenaamde Daily Turbo Tijd Long Setup kunnen presenteren, ofwel een uitgelezen kans met een uitstekende Risk Reward balk die u in beeld ziet staan.

De Setup op de dagkaart, vandaar Daily TTL Setup, behelst een koopkans richting 4,50, met een tussen-horde op 4,10, mits de koers boven de 3,60 steun blijft liggen.

We gaan ervanuit dat de bulls ons dit keer niet in de steek laten en dat zij de statistieken respecteren. Doet u mee met een BNP Turbo Longpositie om de stieren te steunen?

BNP Paribas Altice Turbo Long

BNP Paribas Altice Turbo Short

Meer Beleggingsideeën van BNP Paribas Markets


Nico Bakker is directeur en eigenaar van BTAC Visuele Analyse en als zelfstandig consultant gelieerd aan BNP Paribas S.A.. De informatie in deze publicatie is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als een individuele aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere belegging die u overweegt, dient u te toetsen aan uw persoonlijk beleggersprofiel of te bespreken met uw beleggingsadviseur.

De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De standpunten en vooruitzichten van Bakker geven zijn technische mening weer over het betreffende item in zijn hoedanigheid als technisch analist en consultant. Zijn beloning staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn specifieke aanbevelingen of standpunten in deze publicatie.