Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Connect / branded content

Wat is dit?
Connect is het branded contentplatform van IEX Media, waar we beleggingsprofessionals en beleggers met elkaar in contact brengen. Connect-content wordt u aangeboden door onze partners. Sluit
Connect label

TA: Altice Europe bulls in de aanval

TA: Altice Europe bulls in de aanval

Deze week zien we charttechnische verbeteringen op de korte termijn speelvelden, waardoor ook mijn marktlensindicatoren er een stuk beter bijstaan. Dit impliceert dat er zowel objectief als subjectief gezien koopkansen zijn.

Zo ook op de dagkaart van Altice Europe. Ik zal de aanstaande bullenparade voor u omschrijven.

Uptrend

De dagkaart toont aan dat al geruime tijd de bulls aan de leiding gaan. Met een serie hogere toppen en hogere bodems stuwen ze de koers naar grote hoogte, onlangs nog tot €4,50.

Maar dat was iets teveel van het goede. Er volgde dan ook rap een afkoeling tot circa €3,60, niet geheel toevallig gelijk aan de 38,2% Fibo retracement.

Vanaf dat niveau proberen de bulls weer op te krabbelen. De candles kleuren inmiddels wit en de swingteller staat op +2. Alleen de NBTrade Indicator blijft wat achter. De uptrend kan worden vervolgd.

Daily TTL Setup

Volgens de regels van het Dashboard Beleggen is een Up conditie valide met een bijbehorende Enter Long (EL) coaching aanbeveling. Dit impliceert tevens dat wij, gezien het totaalplaatje, een zogenaamde Daily Turbo Tijd Long Setup kunnen presenteren. Dit is dus een uitgelezen kans met een uitstekende Risk Reward balk, die u in beeld ziet staan.

De Setup op de dagkaart, vandaar de term Daily TTL Setup, behelst een koopkans richting €4,50, mits de koers boven de steun van €3,60 blijft liggen.

Tot slot de opmerking dat wij onze TA Coaching Service voortaan zullen splitsen in Daily en Weekly setups, om zo duidelijker aan te geven voor welke beleggers de coaching tip bestemd is.

Tot zo ver de reclameriedel. Nu bezien wat de Altice bulls voor ons in petto hebben.

Klik op grafiek voor een grotere versie

Altice Turbo's

Meer Beleggingsideeën van BNP Paribas Markets


Nico Bakker is directeur en eigenaar van BTAC Visuele Analyse en als zelfstandig consultant gelieerd aan BNP Paribas S.A.. De informatie in deze publicatie is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als een individuele aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere belegging die u overweegt, dient u te toetsen aan uw persoonlijk beleggersprofiel of te bespreken met uw beleggingsadviseur.

De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De standpunten en vooruitzichten van Bakker geven zijn technische mening weer over het betreffende item in zijn hoedanigheid als technisch analist en consultant. Zijn beloning staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn specifieke aanbevelingen of standpunten in deze publicatie.

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare