Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Connect / branded content

Wat is dit?
Connect is het branded contentplatform van IEX Media, waar we beleggingsprofessionals en beleggers met elkaar in contact brengen. Connect-content wordt u aangeboden door onze partners. Sluit
Connect label

TA: NN Group in de rebound

TA: NN Group in de rebound

Wat een turbulentie, spanning en sensatie, maar ook angst op het Damrak. De beren slaan woest om zich heen, de stieren zwalken al dan niet zwaar verminkt over het rode veld.

Het is lastig navigeren over dit slagveld, maar als je goed zoekt in de chaos, kom je her en der een pareltje tegen.

Een van de nu nog doffe pareltjes zou de NN Group kunnen zijn. Er is in ieder geval zicht op een mooie rebound.

Afslachting

Op de dagkaart is duidelijk zichtbaar hoe de beren in korte tijd de koers in elkaar trapten van €35 naar €30+. De bulls werden van het veld gejaagd, indicatoren kwamen rap in dieprode standen en overal vallende messen... Er leek geen einde aan te komen.

In dergelijke gevallen is het mijns inziens raadzaam om de schermen uit te zetten en te wachten totdat de storm luwt.

Dit laatste is thans het geval, want de swingteller heeft zijn downserie afgerond, de overdreven candles zijn weg en mijn NBTrade Indicator geeft weer een groen kleurtje.

Rebound

Op moment van schrijven staat er een redelijk solide witte candle op de dagkaart, met zelfs de swingteller in een +1 stand. Dus de rebound kan van start gaan.

Er is in eerste instantie ruimte tot de Fibo grid op €32,56 tot €34+. Daarmee wordt de afstand naar de SMA lijn aanzienlijk verkleind en wordt het overdreven negatieve sentiment volledig weggepoetst.

Of de bulls vervolgens in staat zijn om een trendomkeer te bewerkstelligen door boven 34 te gaan koersen, is van latere zorg.

Hun eerste opdracht is er voor te zorgen dat rebounders straks tevreden kunnen zijn.

Klik op grafiek voor een grotere versie

Nationale-Nederlanden Turbo's

Meer Beleggingsideeën van BNP Paribas Markets


Nico Bakker is directeur en eigenaar van BTAC Visuele Analyse en als zelfstandig consultant gelieerd aan BNP Paribas S.A.. De informatie in deze publicatie is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als een individuele aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere belegging die u overweegt, dient u te toetsen aan uw persoonlijk beleggersprofiel of te bespreken met uw beleggingsadviseur.

De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De standpunten en vooruitzichten van Bakker geven zijn technische mening weer over het betreffende item in zijn hoedanigheid als technisch analist en consultant. Zijn beloning staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn specifieke aanbevelingen of standpunten in deze publicatie.