Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Connect / branded content

Wat is dit?
Connect is het branded contentplatform van IEX Media, waar we beleggingsprofessionals en beleggers met elkaar in contact brengen. Connect-content wordt u aangeboden door onze partners. Sluit
Connect label

TA: Air France-KLM klaar voor een doorstart

TA: Air France-KLM klaar voor een doorstart

Er werden in de afgelopen handelsweek forse klappen uitgedeeld. Over een breed front werden koersen in elkaar getrapt. Beren namen de leiding, bulls dropen af.

Maar dergelijke forse berentikken kunnen ook spannende koopkansen opleveren. Dit is ook het geval met de dagkaart van Air France-KLM. Een mooie rebound ligt in het verschiet. Ik zal de route voor u uitstippelen.

Stevige duikvlucht

Onlangs schommelde de koers rond €10,30. Dit was een rondvluchtje in afwachting van een nieuwe vlucht, niet wetende dat dit een enorme duikvlucht zou worden tot €8,70 aan toe.

Alhoewel, de marktlensindicatoren stonden allemaal in een minstand en ook de NBTrade Indicator gaf aan dat een daling meer voor de hand zou liggen dan een stijging.

Er volgde een flink aantal zwarte candles, al dan niet met een gap tussen de bodies; de beren aan de stuurknuppel.

In dergelijke situaties is het verstandig niet achter de beer aan te rennen, maar uit te zien naar signalen van bodemvorming, ofwel het afronden van de duikvlucht.

Herstelpoging

Vandaag verschijnt er mogelijk een witte candle op de dagkaart, in combinatie met een OS upcross in de RSI. Mijn NBTrade Indicator staat nipt in het rood en dat impliceert overspannenheid onder in het veld.

In vrijwel alle situaties van een rode indicator volgt een opleving. In dit geval een rebound naar de Fibozone op €9,70 tot €10,30. Op zich al een aardig ritje voor offensieve koopjesjagers.

Onder €8,60 realiseren zij zich wel dat de duikvlucht een vervolg kan krijgen.

Klik op de grafiek voor een grote versie

Meer Beleggingsideeën van BNP Paribas Markets


Nico Bakker is directeur en eigenaar van BTAC Visuele Analyse en als zelfstandig consultant gelieerd aan BNP Paribas S.A.. De informatie in deze publicatie is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als een individuele aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere belegging die u overweegt, dient u te toetsen aan uw persoonlijk beleggersprofiel of te bespreken met uw beleggingsadviseur.

De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De standpunten en vooruitzichten van Bakker geven zijn technische mening weer over het betreffende item in zijn hoedanigheid als technisch analist en consultant. Zijn beloning staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn specifieke aanbevelingen of standpunten in deze publicatie.