Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Connect / branded content

Wat is dit?
Connect is het branded contentplatform van IEX Media, waar we beleggingsprofessionals en beleggers met elkaar in contact brengen. Connect-content wordt u aangeboden door onze partners. Sluit
Connect label

TA: ING bulls goed op stoom

TA: ING bulls goed op stoom

Op het Damrak zijn de bullenkriebels duidelijk voelbaar bij de actieve korte termijn beleggers. Zij pikken links en rechts de stukken op en zien technische verbeteringen waarvan zij willen profiteren.

Zo ook bij ING, waar de bulls rap op weg zijn naar hogere niveaus. Ik zal de verwachte koersroute voor u uitstippelen.

Positieve ondertoon

Ik start altijd met de rangen en standen van mijn marktlensindicatoren, om objectief vast te kunnen stellen hoe de trend en het sentiment er bij liggen.

Welnu, de positieve ondertoon wordt bevestigd door koersvorming boven een fier opkrullende gemiddelde lijn, de swingteller in een verse upswing en de RSI ruim boven de 50-lijn.

Ook mijn NBTrade Indicator toont een groene kleur, hetgeen veelal een opgaande koersbeweging behelst.

De eerste steun ligt op € 11,21 en de eerste weerstand op € 11,80. Kortom, de bulls komen goed op stoom richting de rode streep.

Stijgende trend

Behalve een positieve ondertoon, zoals hierboven omschreven, is er sinds de start van dit jaar sprake van een brede opwaartse draai in de trend.

De lange serie lagere toppen en lagere bodems heeft inmiddels plaats gemaakt voor de omgekeerde serie, ofwel hogere toppen en hogere bodems. Dit impliceert dat er ook koopkansen zijn voor langere termijn trendvolgende beleggers.

Alles bij elkaar liggen er dus voor iedereen kansen aan de koopkant, zo luidt mijn conclusie. Succes!

DaggrafiekING

Klik op de grafiek voor een grote versie

ING Turbo's

Meer Beleggingsideeën van BNP Paribas Markets


Nico Bakker is directeur en eigenaar van BTAC Visuele Analyse en als zelfstandig consultant gelieerd aan BNP Paribas S.A.. De informatie in deze publicatie is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als een individuele aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere belegging die u overweegt, dient u te toetsen aan uw persoonlijk beleggersprofiel of te bespreken met uw beleggingsadviseur.

De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De standpunten en vooruitzichten van Bakker geven zijn technische mening weer over het betreffende item in zijn hoedanigheid als technisch analist en consultant. Zijn beloning staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn specifieke aanbevelingen of standpunten in deze publicatie.