Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Connect / branded content

Wat is dit?
Connect is het branded contentplatform van IEX Media, waar we beleggingsprofessionals en beleggers met elkaar in contact brengen. Connect-content wordt u aangeboden door onze partners. Sluit
Connect label

TA: TomTom weer noordwaarts

TA: TomTom weer noordwaarts

De beren razen over de velden, ze delen rake klappen uit. De bulls verlaten her en der zwaar versuft of zelfs verminkt de arena om hun wonden te likken. Maar niet bij TomTom.

De TomTom bulls zijn in staat, zo lijkt het, te steunen op hun SMA lijn om vervolgens een rit noordwaarts te starten. Ik zal de dagkaart nader duiden en aangeven welke route aannemelijk is.

Einde correctie

Op de dagkaart is duidelijk te zien dat er sprake is van een positieve ondertoon, want de candles noteren al geruime tijd boven een licht opkrullende gemiddelde lijn. Echter, binnen de trend is er thans een correctie gaande.

Na topvorming op 9,10 en 8,93 doen de bulls een stap terug als aanloop voor een nieuwe actie beweging. Deze correctie kan opdrogen op de SMA lijn die veelal dienst doet als dynamische trendlijn.

De witte candle stuurt hier op aan, de indicatoren zijn nog niet zover, daarvoor is de bodemvorming te pril.

Koopkans

Goed, de eerste bodemstampers zijn gearriveerd om een nieuwe bullenparade voor te bereiden. Zolang er witte candles verschijnen op de SMA lijn op 8,30, is een ritje noordwaarts naar de genoemde rode strepen op 8,93 en 9,10 het meest waarschijnlijke scenario.

Voor koopjesjagers een uitgelezen kans om met een uitstekende Risk/Reward ratio wat punten te incasseren. Het is overbodig om te melden dat bij koersvorming onder 8,30 de positie van de bulls ernstig in gevaar komt, dus dat doe ik dan ook maar niet.

Succes als u de bulls een handje gaat helpen.

De voortgang van het koersverloop van TomTom zal ik melden op @TheDailyTurbo, inclusief een update van de dagchart.

BNP Paribas Turbo’s TomTom

eurdol

Klik op de grafiek voor een grote versie

Meer Beleggingsideeën van BNP Paribas Markets


Nico Bakker is directeur en eigenaar van BTAC Visuele Analyse en als zelfstandig consultant gelieerd aan BNP Paribas S.A.. De informatie in deze publicatie is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als een individuele aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere belegging die u overweegt, dient u te toetsen aan uw persoonlijk beleggersprofiel of te bespreken met uw beleggingsadviseur.

De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De standpunten en vooruitzichten van Bakker geven zijn technische mening weer over het betreffende item in zijn hoedanigheid als technisch analist en consultant. Zijn beloning staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn specifieke aanbevelingen of standpunten in deze publicatie.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links