Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Connect / branded content

Wat is dit?
Connect is het branded contentplatform van IEX Media, waar we beleggingsprofessionals en beleggers met elkaar in contact brengen. Connect-content wordt u aangeboden door onze partners. Sluit
Connect label

TA: Euro/dollar naar van 1,22 naar 1,25

TA: Euro/dollar naar van 1,22 naar 1,25

Op de dagchart van euro/dollar zijn de bulls bezig met een rit richting het noorden. Zoals het er nu naar uitziet kan de korte termijn uptrend worden vervolgd met 1,25 als haalbaar koersdoel. Ik zal de dagkaart nader voor u duiden. 

Actieve bodemstampers

Onlangs is er tot tweemaal toe een top geplaatst op 1,25+, hetgeen een dubbele top behelst en dus een verzwakking van de uptrend. Aansluitend volgde dan ook een correctie richting de gemiddelde lijn die in de afgelopen dagen prima dienst heeft gedaan als dynamische trendlijn.

De swingteller eindigt vandaag op een -9 stand, mogelijk al op +1 als de bulls licht aantrekken. De RSI doet pogingen om de 50-lijn te passeren, dus de UP status op het Dashboard kan terugkeren.

Het is hierbij van belang dat de koers niet meer terugvalt onder de SMA lijn op circa 1,22. Een en ander impliceert dus een rally van 1,22 naar 1,25. Een alleraardigst vooruitzicht voor korte termijn swingtraders, niet waar? 

Kortom, bodemstampers zijn actief in een dappere poging de uptrend nieuw leven in te blazen en een nieuwe serie hogere toppen en hogere bodems te plaatsen. 

raex

Klik op de grafiek voor een grote versie

Meer Beleggingsideeën van BNP Paribas Markets


Nico Bakker is directeur en eigenaar van BTAC Visuele Analyse en als zelfstandig consultant gelieerd aan BNP Paribas S.A.. De informatie in deze publicatie is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als een individuele aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere belegging die u overweegt, dient u te toetsen aan uw persoonlijk beleggersprofiel of te bespreken met uw beleggingsadviseur.

De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De standpunten en vooruitzichten van Bakker geven zijn technische mening weer over het betreffende item in zijn hoedanigheid als technisch analist en consultant. Zijn beloning staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn specifieke aanbevelingen of standpunten in deze publicatie.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links