Login
 
IEX Beleggingsideeën Advertorial

TA: Rebound voor Randstad

Door Nico Bakker op 07 apr 2017 | Onderwerp: BNP Paribas Markets | Categorie: Beleggingsideeën

TA: Rebound voor Randstad

In de afgelopen dagen stond het aandeel Randstad flink onder druk. Met overwegend zwarte candles werd de koers onder de gemiddelde lijn gedrukt, maar thans ziet het er naar uit dat een significante reboundbeweging aanstaande is.

Een herstel richting de 54,00/55,00 zone is aannemelijk. Ik zal de daggrafiek voor u duiden en aangeven waarom zich koopkansen aandienen voor offensieve spelers. 

Pullback gestart 

Lange tijd bewoog het aandeel Randstad gestaag omhoog, hetgeen duidelijk tot uiting komt in het proces van hogere bodems en hogere toppen aan de linkerkant van de grafiek. In de afgelopen dagen is het technisch plaatje echter flink verzwakt, de gemiddelde lijn werd neerwaarts gekruist.

De beren reikten onlangs tot een bodem op 51,80, hetgeen voor de kopende partijen het moment is om weer ten tonele te verschijnen. Er worden weer witte candles gevormd ,de RSI keert terug uit OS-gebied en ook springt de swingteller vandaag mogelijk op +1, Een pullback richting de Fibo zone rond 54,00 is thans aannemelijk, met fractioneel daarboven op 55,00 de gemiddelde lijn.

Vanaf de huidige koers is het herstelpotentieel circa drie keer zo groot als het neerwaartse risico, niet onbelangrijk voor de actieve belegger. Het moge duidelijk zijn dat als er binnenkort wordt getopt in de 54,00/55,00 zone, de berendruk opnieuw zal toenemen. Het geschetste reboundscenario is valide zolang de koers boven de steungrens op 51,80 noteert. 

Offensieve koopkans

Randstad is rijp voor herstel, hetgeen koopkansen biedt voor korte termijn spelers. Zij kunnen overwegen om met een stop op 51,80 de verwachte pullback richting de 54,00/55,00 weerstandzone mee te spelen.

Als daar binnenkort wordt getopt, is het raadzaam om de winsten te verzilveren. Strak navigeren is het devies als de daggrafiek uw meetlat is, succes!    
Klik op de grafiek voor een grote versie

Meer Beleggingsideeën
van BNP Paribas Markets 


Nico Bakker is directeur en eigenaar van BTAC Visuele Analyse en als zelfstandig consultant gelieerd aan BNP Paribas S.A.. De informatie in deze publicatie is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als een individuele aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere belegging die u overweegt, dient u te toetsen aan uw persoonlijk beleggersprofiel of te bespreken met uw beleggingsadviseur.

De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De standpunten en vooruitzichten van Bakker geven zijn technische mening weer over het betreffende item in zijn hoedanigheid als technisch analist en consultant. Zijn beloning staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn specifieke aanbevelingen of standpunten in deze publicatie.