Login
 
IEX Beleggingsideeën Advertorial

TA: Vervolg uptrend Tesla

Door Nico Bakker op 17 mrt 2017 | Onderwerp: BNP Paribas Markets | Categorie: Beleggingsideeën

TA: Vervolg uptrend Tesla

In de afgelopen weken bevond het aandeel Tesla zich in een correctiebeweging. De beren drukten de koers met zwarte candles terug, maar thans ziet het er naar uit dat een hogere bodem in de maak is als opmaat voor een hervatting van de uptrend.

Ik zal de weekgrafiek voor u duiden en aangeven waarom de chart een stijgingspotentieel herbergt van bijna 10%. Kijkt u met mij mee.     

Steunvorming

Het aandeel Tesla kenmerkt zich door significante bewegingen omhoog en omlaag, ideaal voor swingtraders. Recent reikten de bulls met een ferme +9 swing tot een top op 287,39, waarna een correctiebeweging van start ging. Ver reikte de correctie niet, de bulls vinden immers steun boven het 50% Fibo niveau.

Deze week is een mooie witte candle in de maak en ook veert de RSI ruim boven de 50-lijn omhoog. Stuk voor stuk positieve indicaties, enig minpuntje is dat de swingteller nog niet op +1 springt. Als dit komende week wel het geval is, dan staan alle marktlenscomponenten op groen en zal mijn Dashboard een nieuwe UP-status afgeven.

Vanaf de huidige koers (262,05) herbergt de chart een opwaarts potentieel van bijna 10%, pas op ruim 287,00 ligt immers de eerste rode streep in het veld. Zolang de koers boven 242,00 beweegt, zijn de vooruitzichten positief. 

Stieren in actie

De kopende partijen geven te kennen de uptrend te willen hervatten. Swingtraders en trendvolgende beleggers kunnen dan ook overwegen om de verwachte opmars richting de weerstand op 287,00 mee te spelen. Als daar binnenkort weer wordt getopt, dan is het raadzaam om de uitstaande koopposities te verzilveren. Succes!   


Klik op de grafiek voor een grote versie

Meer Beleggingsideeën 
van BNP Paribas Markets


Nico Bakker is directeur en eigenaar van BTAC Visuele Analyse en als zelfstandig consultant gelieerd aan BNP Paribas S.A.. De informatie in deze publicatie is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als een individuele aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere belegging die u overweegt, dient u te toetsen aan uw persoonlijk beleggersprofiel of te bespreken met uw beleggingsadviseur.

De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De standpunten en vooruitzichten van Bakker geven zijn technische mening weer over het betreffende item in zijn hoedanigheid als technisch analist en consultant. Zijn beloning staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn specifieke aanbevelingen of standpunten in deze publicatie.