Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

  • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Connect / branded content

Wat is dit?
Connect is het branded contentplatform van IEX Media, waar we beleggingsprofessionals en beleggers met elkaar in contact brengen. Connect-content wordt u aangeboden door onze partners. Sluit
Connect label

BESI: bulls aan zet

BESI: bulls aan zet

Op de dagkaart van BESI zijn bodemstampers actief, hetgeen voor kortetermijnbeleggers koopkansen impliceert. Ik zal de chart voor u duiden en aangeven wat we kunnen verwachten.

Mooie uptrend

klik om te vergroten

Volgens de regels van het Dashboard Beleggen gaat vandaag een nieuwe upswing van start, althans als de koers boven €81,54 blijft bewegen. Een witte candle is in de maak met de swingteller op +1, de RSI veert vanaf de 50-lijn op en de DBS-indicator toont een verse groene staaf, inclusief coaching-stip.

De steunstreep op €80,50, waar overigens ook het motto geldt “oude weerstand wordt nieuwe steun”, is het eerste vangnet voor de bulls. Bovenin het veld ligt krap €88 als eerste weerstand en haalbaar koersdoel voor de bulls. Als zij er tenminste in slagen om met meer witte candles op te stomen.

Coaching

Goed, de uptrend kan worden vervolgd met €80,50 en krap €88 als routepaaltjes in het veld. Dit impliceert koopkansen voor trendbeleggers, die thans vanaf €82,30 kunnen overwegen koopposities in te nemen.

De genoemde niveaus leiden tot een risk/rewardverhouding van 3,2, dus een BNP Paribas Turbo Long 60,58 met hefboom 3,17 zou in aanmerking kunnen komen. Voor nu dus bezien of de bulls hun plannen verder kunnen uitvoeren.

Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.


Nico Bakker is directeur en eigenaar van BTAC Visuele Analyse en als zelfstandig consultant gelieerd aan BNP Paribas S.A.. De informatie in deze publicatie is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als een individuele aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere belegging die u overweegt, dient u te toetsen aan uw persoonlijk beleggersprofiel of te bespreken met uw beleggingsadviseur.

De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De standpunten en vooruitzichten van Bakker geven zijn technische mening weer over het betreffende item in zijn hoedanigheid als technisch analist en consultant. Zijn beloning staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn specifieke aanbevelingen of standpunten in deze publicatie.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links