Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

IG

IG

De IG Group geeft geïnformeerde, vastberaden en marktgerichte klanten toegang tot handelsproducten op meer dan 17.000 financiële markten wereldwijd. Met een sterke focus op innovatie en technologie stelt het bedrijf de behoeften van de klant centraal in zijn acties.

IG Group is opgericht in 1974 en heeft zijn hoofdkantoor in Londen. Het bedrijf, dat is opgenomen in de FTSE 250, is een toonaangevende wereldwijde financiële dienstverlener en biedt handel in hefboomproducten met een beperkt risico aan aan meer dan 239.000 klanten wereldwijd. Het scala aan financiële instrumenten omvat indices, aandelen, forex-grondstoffen, cryptocurrencies en nog veel meer.

De IG Group heeft onlangs een nieuwe Europese dochteronderneming opgericht, IG Europe GmbH. De makelaar, gereguleerd door BaFin, is gevestigd in Frankfurt am Main en biedt zijn producten nu aan Europese klanten aan onder een dak dat gereguleerd is in Duitsland.


Risicowaarschuwing: CFD’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico met zich mee van snel oplopende verliezen. 71% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD’s bij deze aanbieder. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD's werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren. Opties en turbocertificaten zijn complexe financiële instrumenten. Uw vermogen loopt risico.

Artikelen

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links