Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

IEXProfs

 1. Must read: nadenken over het post-Buffett tijdperk

  Wat als hij Munger binnenkort achterna gaat? Plus: Jeroen houdt van goud, de Reformed Broker kapt ermee en de eensgezindheid van Opec is weg.

 2. Must read: Nederlandse economie moddert voort

  Plus: 2024 wordt een topjaar voor obligaties, Koreaanse kansen, een nieuwe klimaattop is begonnen, hedgefondsen presteren mager, en veel meer.

 3. Must read: Inflatie nog lang niet verslagen

  Plus: 60/40-portefeuille is en blijft de basis, RIP Charlie Munger, zonnepanelenparadox, institutionele beleggers zijn slechte verkopers, timen is voor gokkers, en meer.

 4. Must read: Beleggen is lastig en leuk

  Plus: obligatierente of aandelendividend, obligaties blijven link, de beste dividendfondsen, Zuid-Koreaanse korting is logisch, oplossing huizenmarkt, en meer.

 5. Must read: Cash is zeker niet king

  Plus: hoge rente gaat nog pijn doen, de ECB is helemaal klaar, Nederlandse economie krimpt, blockbusters in het kwadraat, en meer.

 6. Must read: Beleggen is fouten maken

  Plus: opmerkelijke keuzes van Europese beleggers, angst slaat rationele beslissingen in de weg, het prioriteitenlijstje van AFM, pas op voor AI-praatjes, en meer.

 7. Must read: Is daar de eindejaarsrally?

  Plus: T. Rowe Price vreest desondanks aandelencorrectie, Nederland heeft het beste pensioenstelsel ter wereld, Magnificent 7 doorgelicht, het is klein en blijft achter, en meer.

 8. Must read: Obligaties zijn aantrekkelijker dan aandelen

  Plus: biodiversiteitsverlies is een megaprobleem, de balanceer-act van de Fed, AFM start onderzoek Nederlandse spaarmarkt, elektrische auto's veroveren vooral China en meer.

 9. Must read: De beste bedrijven van de wereld

  Plus: JP Morgan zet in op obligaties, China en de grote sprong achterwaarts, Nederland heeft toch het beste pensioenstelsel, en veel meer.

 10. Must read: Fed is tevreden

  De Amerikaanse rente zou best wel eens langer in de pauzestand kunnen staan. Plus: managers met skin in the game zorgen voor betere resultaten en de gasprijs is weer hoger.

 11. Must read: Waar kunnen beleggers nog schuilen?

  Plus: energietransitie leidt tot hevige koperschaarste, EV-markt onder druk, afslankmedicijnen zijn een goudmijn, duurzaam beleggen wordt impact beleggen, en meer.

 12. Must read: Tech en chips hebben de toekomst

  Plus: beleggingsscenario's Midden-Oostenconflict, staatsobligaties kunnen rallyen, profiteren van goede en slechte cijfers, goud en olie lopen samen op, en meer.

 13. Must read: AI leidt nog niet tot betere beleggingsprestaties

  Plus: vergeet Europese aandelen niet, beleggen in chipindustrie is een must, ondergewaardeerde mijnbouwers, obligatiehouders ondanks alles niet in paniek, en meer.

 14. Must read: Crisis Midden-Oosten raakt vooral energiemarkt

  Plus: ijzersterke vooruitzichten staatsobligaties, geduld hebben is niet makkelijk, Fed verandert wel/niet in een duif, de voorkeuren van grote beleggers, en meer.

 15. Must read: Beleggers houden van staatsobligaties

  Want wie wil er geen rendement van 5,5%. Plus: pluspunten van Japanse aandelen en 95% van de beleggers doet het slechter dan de index.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links