Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Bankenstraf

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Frank van Dongen (Cees Smit)

Frank van Dongen is het pseudoniem van vermogensbeheerder en fondsmanager Cees Smit. Hij is algemeen directeur van Today’s Vermogensbeheer en Today’s Tomorrow Fondsbeleggen (For Tomorrow). Today’s is als vergunninghouder geregistreerd is bij de AFM en het DSI. Cees Smit is gespecialiseerd in ingewikkelde derivatenco...

Meer over Frank van Dongen (Cees Smit)

Recente artikelen van Frank van Dongen (Cees Smit)

  1. apr '17 De Show is over: Iedereen bedankt 77
  2. jan '17 Mindf*ck 34
  3. mei '16 De beren krijgen lucht 14

Reacties

6 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 8 april 2013 10:27
    quote:

    vinno777 schreef op 8 april 2013 09:57:

    Hallo Cees,

    Wat is nou precies die twindicator? We hebben het een week of 2 geleden ook gevraagd, maar (nog) niets over gehoord. (of heb ik het gemist?)
    Volgens mij gemaakt door Cees Smit en zijn voormalige schrijfpartner voor IEX, vroeger bekend onder de naam 'Trading Twins'. Deze naam zie ik niet meer voorbij komen, maar gezien de naam van de indicator zal hij daar waarschijnlijk zijn oorsprong kennen.
  2. [verwijderd] 8 april 2013 10:40
    Wat betreft bankensector en IT: denk maar aan de TomTom's die op enig moment een verkeerde route afgeven waarop je niet gerekend hebt. Technische sector is overgewaardeerd. het is al heel lang bekend dat sommige zaken met oude technieken sneller op te lossen is dan met de allernieuwste technieken en toch moet men het duurste en het snelste hebben terwijl snelheid niets zegt over kwaliteit. Dus dump Apple, Samsung en leer je gezonde verstand te gebruiken en aan te scherpen.
  3. Timorp 8 april 2013 11:56
    Het filmpje zegt dat Iran er zomaar achter zou kunnen zitten.. Zonder enig bewijs uiteraard maar dat geeft wel mooi aanleiding om daar even een oorlog te beginnen voor de Amerikanen..

    Vrije pers, zou dat überhaupt bestaan in Amerika of krijgen alle tv-zenders gewoon te horen welk land ze zwart moeten maken?
  4. A_A 8 april 2013 13:49
    Heb nu nav een groot aantal columns een proefporto aangemaakt waar Cees zijn twindicator gebruikt voor richting. ik ben der niet echt positief over, zoals meeste indicators lijkt de twindicator toch wel erg lagging te zijn en is het wijselijk om de twindicator op een langer timeframe te gebruiken dan de plaatjes.

    ik hoop dat de twindicator succesvoller is voor cees dan voor mijn proefporto.
  5. [verwijderd] 8 april 2013 23:13
    quote:

    howlowdowego schreef op 8 april 2013 10:27:

    [...]

    Volgens mij gemaakt door Cees Smit en zijn voormalige schrijfpartner voor IEX, vroeger bekend onder de naam 'Trading Twins'. Deze naam zie ik niet meer voorbij komen, maar gezien de naam van de indicator zal hij daar waarschijnlijk zijn oorsprong kennen.
    Oke, dank je voor je antwoord. Maar ik weet nog steeds niet hoe deze precies werkt, of waar het op is gebaseerd (technisch dan)

    ;-)
6 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links