Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Google Trends is your friend

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Selwyn Duijvestijn

Selwyn Duijvestijn is een actieve beurshandelaar op Beursplein 5. Hij beoordeelt onderliggende waarden via een geheel eigen werkwijze op koopwaardigheid en potentieel rendement. Op Marktgevoel.nl kunt u zich inschrijven voor zijn gratis nieuwsbrief vol opgemerkte kansen en valkuilen in verschillende markten.

Meer over Selwyn Duijvestijn

Recente artikelen van Selwyn Duijvestijn

  1. jan '16 Mijn vier grootste fouten 32
  2. nov '15 Liever Barrick Gold, dan goud 11
  3. nov '15 Monsterlijke sterk 1

Reacties

34 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 26 oktober 2012 12:24
    quote:

    Rosser schreef op 26 oktober 2012 11:04:

    [Modbreak IEX]: Gelieve op de inhoud van uw berichten te letten, bericht is bij dezen verwijderd.]
    Pardon? Als ik weerleg dat mensen die niet automatisch positief reageren op alles wat Selwyn zegt zuurpruimen zijn maar vaak mensen die zich kostelijk vermaken met zijn stukjes dan wordt dat gemodbreaked?
  2. [verwijderd] 26 oktober 2012 13:01
    In mijn ogen kan Google Trends vooral interessant zijn met betrekking tot expansie. Hoe meer Facebook gebruikers, hoe meer Google zoekresultaten omdat veel mensen naar bijvoorbeeld de website gaan via Google in plaats de adresbalk. Wat wel interessant is in mijn ogen is het land waar vanuit gezocht is. Hoe meer er in een bepaald land gezocht word naar een term, des te duidelijker expansie is indien in dat land nog weinig gebruikers/kopers zijn.
  3. [verwijderd] 26 oktober 2012 13:35
    Weinig humor heeft de gemiddelde belegger hoor.......

    Mooi gevonden, maar wel een duidelijk geval van wat wij op statistiek leerden kennen als de "ooievaars statistiek" Wat wilde zeggen dat er eens onderzoek werd gedaan op ludieke wijze naar het aantal ooievaars en geboortes. Correlatie was treffend aanwezig. Aldus is het gerucht statistisch bevestigd.

    Waar het grafiekje namelijk geen enkele rekening mee houdt is dat mensen die Apple, Tom-Tom en andere merken zoeken op internet via Google op een gegeven moment hun informatiekanaal gewoon onder de favorieten zetten. Ik gebruik Google toch ook niet meer voor IEX?? Dus dat zou betekenen dat IEX minder populair wordt..... (Trouwens met al die storingen zou ik het niet zo gek vinden, maar dat terzijde...)
  4. [verwijderd] 26 oktober 2012 16:26
    quote:

    davantage schreef op 26 oktober 2012 15:54:

    De klok tikt door en alleen nog maar gezeur, niemand die zegt: als ik afgelopen week naar Selwyn had geluisterd, had ik geld verdiend... Kijk, mijn vriend is hij niet, maar hij heeft net iets te vaak gelijk om hem niet serieus te nemen.
    Jij lekker geld verdient met je TOM2 en HOGs short? Hahaha.

    Iemand die zelf een duidelijke fout maakt en dan niet de moeite neemt om het even recht te zetten, maar gewoon lekker arrogant doorbabbelt alsof hij het wiel heeft uitgevonden kan ik niet serieus nemen. Sorry.
  5. Poire 26 oktober 2012 20:47
    Google trends kun je inderdaad leuke dingen meedoen. Echter de gegeven voorbeelden zijn tekort door de bocht. Het zou hetzelfde zijn als de conclusie trekken: de keren dat je er goed naast zit met je columns heb je de meeste views dus bij veel views zit je er naast.
    Wel goed dat je google trends weer even onder de aandacht brengt. En ook ik denk nu voor de korte termijn wat te kunnen verdienen met een short TomTom.
34 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links