Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
10 masterclasses vol beleggingstips om uw rendement te verhogen

10 masterclasses vol beleggingstips om uw rendement te verhogen

In theater Spant in Bussum staan komende vrijdag 28 juni meer dan 20 sprekers voor u klaar, verspreid over vijf zalen, om u te voorzien van waardevolle achtergrondinformatie en de beste kooptips. Komt u ook?

Wie de IEX Beleggersdag (hier kunt u een ticket kopen) bezoekt, komt niet met lege handen thuis. Wij hebben niet alleen 5 CEO's van beursgenoteerde bedrijven (waaronder AEX-bedrijven NN Group en Unilever) weten te strikken, maar ook de beste beleggingsexperts van Nederland.

U kunt diverse masterclasses volgen met allerlei handige achtergrondinformatie en kooptips. Deze helpen u meer rendement uit uw vermogen te halen. We noemen er tien:

1. Kansrijke aandelen en sectoren in de tweede helft van 2024

Wat brengt de tweede jaarhelft, die extra spannend wordt vanwege de Amerikaanse presidentsverkiezingen? Technisch analist Wouter Slot van Tostrams bespreekt aan de hand van koersgrafieken in welke aandelen en sectoren de beste kansen liggen.

2. Succesvol beleggen met opties

De wekelijkse IEX-optietips gaan als een malle. Zou u graag mee willen doen, maar mist u de expertise? Volg dan deze masterclass van Hildo Laman, hoofd van de IEX Beleggersdesk. Hij geeft praktische tips en vertelt waar u op moet letten bij het inleggen van orders.

3. Hoe Nvidia de wereld van AI vormgeeft 

Wie AI zegt, zegt Nvidia. In deze masterclass vertelt Justin Blekemolen, beleggingsspecialist bij LYNX, over de cruciale rol van dit bedrijf in de ontwikkeling van kunstmatige intelligentie. U krijgt ook waardevolle tips over alternatieve beleggingsopties binnen de AI-sector.

4. Beleggen in grondstoffen

De prijzen van veel grondstoffen zijn fors omhoog geschoten. Er wordt zelfs gespeculeerd over een nieuwe Commodities Super Cycle. Martijn Rozemuller, CEO van VanEck Europa, vertelt hoe u met ETF's in deze interessante categorie kunt beleggen en wat de kansen én risico's zijn.

5. Het begin van een nieuwe bullmarkt

In de circa 50 jaar dat hij in het wereldje meeloopt, heeft technisch analist Royce Tostrams zelden zoveel positieve signalen tegelijkertijd gezien. Hij is er dan ook van overtuigd dat we aan de vooravond staan van een nieuwe bullmarkt. Laat u meevoeren door zijn verhaal.

6. Beleggen in AI en chiptechnologie

De ontwikkelingen op het gebied van AI gaan razendsnel. In het verlengde hiervan neemt de vraag naar chips exponentieel toe. Dit biedt volop beleggingskansen. Jos Versteeg, analist bij InsingerGilissen Bankiers, verkent de mogelijkheden, kansen en risico's van beleggen in AI en chiptechnologie.

7. Turbo’s: een succesformule om versneld kapitaal op te bouwen

Met Turbo's kunt u versneld kapitaal opbouwen. Turbo- en beleggingsexpert Jean-Paul van Oudheusden (Markets are Everywhere, eToro) en technisch analist Nico Bakker (van BTAC, gelieerd aan BNP Paribas) leggen uit hoe u de Turbo optimaal kunt inzetten. Mét allerlei tips & tricks.

8. Beleggen op Wall Street

Wie met succes wil beleggen kan eigenlijk niet om Wall Street heen. In deze masterclass verkent beleggerstrainer Peter Siks van Saxo Bank de beleggingsmogelijkheden in de VS. Hij zal ook twee USA-strategieën uit de doeken doen waarmee u direct aan de slag kunt.

9. Leer beleggen als Warren Buffett

Warren Buffett is misschien wel de meest succesvolle belegger ooit. Zijn geheim? Hij belegt in aandelen die - ten onrechte - laag gewaardeerd zijn. Leer de fijne kneepjes van value investing van Hendrik Oude Nijhuis van beleggingsfonds ValueMachines en Beterinbeleggen.nl.

10. Hoe wordt uw effectenelftal kampioen?

Niet alleen op het EK Voetbal, maar ook in uw beleggingsportefeuille zijn een goede balans tussen aanvallers en verdedigers en een evenwichtige spreiding cruciaal. Hans Oudshoorn, beleggerstrainer bij SaxoAcademy, leert u beleggen als een voetbalcoach.

Slotdebat met nóg meer tips

Hier blijft het niet bij. We sluiten af met een spetterend slotdebat onder leiding van talkshowhost Jort Kelder, met Hildo Laman (IEX Beleggersdesk), technisch analist Royce Tostrams, Jos Versteeg (InsingerGilissen) en Jean-Paul van Oudheusden (Markets Are Everywhere, eToro). Uiteraard kunt u ook hier diverse beleggingstips verwachten.

5 CEO's en de Rabobank

Ester Barendregt, hoofdeconoom van Rabobank, vertelt u hoe Europa er écht voor staat na onder meer de verkiezingen voor het Europees Parlement.

Tot slot maken maar liefst vijf CEO's hun opwachting:

  • Hein Schumacher, Unilever
  • David Knibbe, NN Group
  • Mike Kuehnel, Flow Traders
  • Alexander van der Lof, TKH
  • Peter Paul de Vries, Value8

Waneer en waar is het?

De IEX Beleggersdag vindt plaats in het sfeervolle theater en congrescentrum Spant aan de Abraham Kuyperlaan 3 in Bussum. Spant is makkelijk bereikbaar met zowel het OV als de auto. Parkeren is gratis.

De deuren gaan open om 9.10 uur en tot 17 uur kunt u zich vermaken met al het moois dat we voor u in petto hebben.

Meer weten over de IEX Beleggersdag? Bekijk nu de website. Het complete programma vindt u hier.

 


De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen.

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur:

Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, B...