Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

IEX BeleggersPodcast: Ahold, Alfen, Pharming en Box 3

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Analyse door: Niels Koerts

Niels Koerts is beleggingsanalist. Enkele van zijn specialiteiten zijn dividendaandelen en beursgenoteerde inverstingsmaatschappijen. Koerts is daarnaast vaste co-host van de populaire IEX Beleggerspodcast.

Meer over Niels Koerts

Recente analyses van Niels Koerts

  1. 15 nov Winstsprong Tencent helpt Prosus flink vooruit
  2. 14 nov Basic-Fit: high risk, high reward
  3. 13 nov Betekent dit de definitieve draai van Alfen?

Reacties

9 Posts
| Omlaag ↓
  1. Maan Arkenbosch 17 februari 2023 18:40
    Zoals eind vorig jaar aanbevolen, blijkt Nationale Nederlanden, meer dan geprognosticeerd, aan haar verplichtingen te kunnen voldoen. Het is onbegrijpelijk dat deze binnenvetter met een dividend rendement van 7% zo moeilijk in koers vooruit gaat. De afwaardering van de obligaties en aandelen, komt wel weer goed, bij aflossing en marge verhogingen van aandelen. De kasstroom heeft voordelen bij rente verhogingen. De inkoop van aandelen van €.250 miljoen kan in 2024 met €.150 miljoen stijgen. Dit fonds is een goed alternatief voor de spaarder bij een regulaire grootbank die een aalmoes van 0,5% krijgt.
  2. Jackio 19 februari 2023 14:48
    Ja krijg helaas regelmatig het weekblad niet binnen maar dat ligt aan de bezorging die hopeloos achteruit holt, hetzelfde met PostNL. Ik ben wat ouder en heb de tijd nog meegemaakt dat je een kopje koffie en een praatje met de postbode kon maken ;-)Heb er nu weinig last van want verblijf regelmatig in de Algarve en daar hebben ze alle tijd voor een bakkie Hollandse koffie hahaha
  3. mok 19 februari 2023 22:11
    Jammer dat er niet dieper ingegaan wordt in de cijfers van Heijmans. Kan wel hoog risico zijn, maar het gaat nu al diverse jaren prima en er wordt nu 1,05 euro dividend betaald op een koers van 12,50 euro. De verwachtingen zijn ook goed voor dit jaar, orderportefeuille is ook goed gevuld. En dat in huidige situatie met minder bouwvergunningen, gewoon prima. Bedenk ook de inmenging van de overheid in huizenmarkt, die meer dwingend voor meer bouw zal zijn, mogelijk al vanaf 2024, anders 2025. Oftewel, voortekenen voor omzet komende jaren is goed. Ik heb al forse rendementen over afgelopen jaren en ook al deel met winst verkocht, maar blijf er zeker in zitten.
  4. [verwijderd] 22 februari 2023 09:34
    Hoi AJ,

    in de podcast zeg je dat je de individuele aandeeltjes Shell en ING in het dieptepunt van de crisis hebt opgevist. Ik herinner mij nog dat je eerder vertelde dat dit aankopen van je vrouw waren, en jij alleen maandelijks ETF's koopt. Niet met andersmans veren pronken hé ;)

    Prima podcast heren!
9 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links