Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

IEX in actie voor Het Vergeten Kind

IEX in actie voor Het Vergeten Kind

Van beleggers, voor beleggers. Dat is vanaf dag één de lijfspreuk van IEX, waar we trots op zijn en die we dagelijks in de praktijk proberen te brengen.

Maar aan het eind van dit jaar zijn we er even niet alléén voor beleggers. 

Team IEX zet zich de komende weken in voor Het Vergeten Kind

Duizenden kinderen in Nederland kunnen niet meer thuis wonen. Ze zijn verwaarloosd of mishandeld. Ze zijn gevlucht voor geweld of uit huis geplaatst, omdat ze daar niet meer veilig waren. De trauma’s laten diepe sporen na.

Helpt u mee?

Het Vergeten Kind roept iedereen op: laat deze kinderen er niet alleen voor staan! Door Het Vergeten Kind te steunen maken we ons hard voor betere jeugdzorg en zorgen we dat kwetsbare kinderen weer ‘gewoon’ kind kunnen zijn. 

IEX heeft zich verbonden aan deze actie: redactie en medewerkers zamelen de komende tijd persoonlijk geld in voor dit doel - en uiteraard kunt u ons ook helpen. IEX Media trapt de actie vandaag af met een eerste storting van €500.

Als u ons wilt helpen om de vergeten kinderen van dit land een beter uitgangspunt voor hun toekomst te geven, kijk dan snel op de IEX-teampagina van Het Vergeten Kind. Alle kleine beetjes helpen!


De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen.

Auteur: Redactie

Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, B...

Meer over Redactie

Recente artikelen van Redactie

  1. 15 mei 'We houden onze voelsprieten gericht op de doelgroep'
  2. 15 mei IEX zoekt: Werkstudent Redactie
  3. 11 mei Inkomen genereren met dividenden

Reacties

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links