Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Slimste Belegger: de laatste loodjes

Slimste Belegger: de laatste loodjes

Nog anderhalve dag en het leukste beursspel van Nederland is weer voor een jaar voorbij. Wie nu nog wil beginnen staat voor een taaie klus.

Bovenin het klassement van De Slimste Belegger, georganiseerd door IEX en BNP Paribas, gaat het er ruig aan toe. Speler Longstocks is de weekwinnaar van vorige week, en heeft in krap vier weken de 25.000 virtuele euro's met de Turbo's van BNP Paribas verdriedubbeld. Beat that, mensen!

De Slimste Belegger

Webinars

Ook voor wie niet deelneemt aan het spel zijn de webinars van De Slimste Belegger interessant. Kijk ze hier terug:

Webinar 1: de werking van Turbo's

Webinar 2: grondstoffen

Webinar 3: Turbo's toepassen

Webinar 4: discussie en tips

BNP Paribas en IEX organiseren gezamenlijk De Slimste Belegger: de beleggerscompetitie die als belangrijkste doel heeft u vertrouwd te maken met de werking van Turbo’s. In vier weken tijd kunnen beleggers in een realistische omgeving in Turbo’s leren handelen met fictief geld.

Webinars

Ter inleiding en ondersteuning zijn er intussen vier webinars uitgezonden met uitleg over Turbo's en voorbeelden van de mogelijkheden. De vijf coaches - Nico Bakker, technisch analist namens BNP Paribas, Guy Boscart, intermarket-analist namens USMarkets, Jim  Tehupuring, vermogensbeheerder namens 1Vermogensbeheer, Royce Tostrams, technisch analist namens IEX en Jean-Paul van Oudheusden, actieve belegger en themaspecialist namens Markets Are Everywhere - hebben daarnaast dagelijks video's gepost die u kunt terugzien op het YouTubekanaal van De Slimste Belegger.

De coaches spelen zelf natuurlijk ook mee, en het ziet ernaar uit dat we een andere winnaar krijgen dan in voorgaande jaren:

Wie het hoogste rendement haalt, wordt de Slimste Belegger van 2022. Verslaat iemand Longstocks nog?

De Slimste Belegger duurt nog tot en met vrijdag 28 oktober 22:00 uur.

U kunt ook meedoen via tablet of smartphone. Download hier de app met nog veel meer informatie over Turbo's:

Naar de Play Sore   Naar de App Store

 

RISICOWAARSCHUWING
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

In de editie-2022 van de Slimste Belegger zal met inachtneming van regelgeving die per 1 oktober 2021 van kracht is gegaan geen prijzenpakket ter beschikking worden gesteld. Het klassement zal wel als vanouds worden bijgehouden zodat u uw prestatie ten opzichte van andere spelers kan volgen.


De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Auteur: Redactie

Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, B...

Meer over Redactie

Recente artikelen van Redactie

  1. 14:15 Wat doet de AEX in februari? Stem!
  2. 05 jan Deze ETF's zijn genomineerd voor de IEX Gouden Stier 2022 5
  3. 04 jan Deze beleggingsfondsen zijn genomineerd voor de IEX Gouden Stier 2022

Gerelateerd

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links