Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Slotcall: Fondsmanagers luiden de bodembel

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Analyse door: Niels Koerts

Niels Koerts is beleggingsanalist. Enkele van zijn specialiteiten zijn dividendaandelen en beursgenoteerde inverstingsmaatschappijen. Koerts is daarnaast vaste co-host van de populaire IEX Beleggerspodcast.

Meer over Niels Koerts

Recente analyses van Niels Koerts

  1. 15 nov Winstsprong Tencent helpt Prosus flink vooruit
  2. 14 nov Basic-Fit: high risk, high reward
  3. 13 nov Betekent dit de definitieve draai van Alfen?

Reacties

9 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 5 Bulletje Rozenwater 18 oktober 2022 18:29
    Bodem q1-2 2023 na alle rentestijgingen, kan iedereen wel bedenken toch?

    De rentes, in ieder geval van de VS, gaat zowieso terug naar minimaal %2 op korte termijn, anders wordt de staatschuld onhoudbaar. De rest kun je invullen.

    Mits er geen jaren 30/krediet achtige crisis komt of iets onverwachts, dat is het echte risico voor aandelen.
  2. forum rang 8 beleggertje2020 18 oktober 2022 18:59
    Ik denk niet dat de bodembel in zicht is . Bedenk dat er van de winter heel goed mogelijk weer nieuwe coronalockdowns aankomen . Personeelsgebrek in de zorg plus flinke toenames in ZH-opnames wegens corona ! Tja als ZH's en zorgcentra zwaar overbelast ( mogelijk zelfs zwaarder dan in 2020) gaan raken , dan zullen de allarmbellen stevig afgaan vermoed ik . Verder zijn we kennelijk de enorm grote chinese vastgoedproblemen vergeten alsook de EU-problemen met Italie !!! M.a.w de markt is nog niet gecapituleerd maar ik zie die capitulatie wel meer en meer naderbij komen in deze slome bearmarkt . Heel veel aandelen zijn immer nog veels te zwaar overgewaardeerd met KW's van zelfs hoger dan 25 !!! of zelfs negatieve KW's en dat bij toenemende rentes en blijvend hoge inflatie ! Dit kan m.i niet lang meer goed gaan
  3. speedy0070 18 oktober 2022 22:06
    Welke bodembel bedoelen ze hier?? Fondsmanagers of oplichters? Dat de bodem nog ver weg is mag duidelijk zijn!! De rentes zullen blijven stijgen als we de FED mogen geloven want die zijn bereid alles te doen om de inflatie un halt toe te roepen. Dat gas en olie daalt is op zich goed nieuws voor de arbeider. Dat consumenten bestedingen verder dalen is andere kaas. (Komt door de rentestijging) Kredieten, bedrijven en huizenmarkt komt in gevaar. Daarna de banken!!! En wilt men zeggen dat ze de bodembel willen luiden de oplichters? De bodem is nog heel ver weg en ik durf zelfs vandaag de dag geen echt bodemcijfer te geven ben bang dat dit zelfs onder de 200 punten grens is. dus met met een 640 op het bord hebben we nog een lange weg te gaan. Opletten dames en heren. Succes.
9 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links