Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Vanavond: gratis webinar met Nico Bakker en Jean-Paul van Oudheusden

Vanavond: gratis webinar met Nico Bakker en Jean-Paul van Oudheusden

Fundamenteel analist Jean-Paul van Oudheusden en technisch analist Nico Bakker geven vanavond (maandag 17 oktober) hun visie op de grondstoffenmarkten en hoe je daar met Turbo's het beste op in kan spelen.

En uiteraard wordt in dat webinar ook stilgestaan bij het algehele sentiment op de beurs. Om het webinar bij te wonen is inschrijven het enige wat u hoeft te doen. In het webinar heeft u ook de mogelijkheid om beide coaches vragen te stellen.

Bakker en Van Oudheusden zijn allebei beleggingscoach in het populaire beursspel de Slimste Belegger, georganiseerd door IEX en BNP Paribas. dat vandaag zijn derde week in gaat, krijgen spelers vier weken lang de beschikking over 25.000 virtuele euro's, waarmee ze - al even virtueel - kunnen handelen met de Turbo's van BNP Paribas. Lees hier meer.

Bekijk hier vast twee video's van deze coaches.

Nico Bakker:


Jean-Paul van Oudheusden
:


Aan het eind van het derde webinar zal het ook nog even gaan over het verschil tussen deze competitie en Turbobeleggen in de realiteit. Kijkt u ook vanavond?

Ja, ik meld me aan voor het webinar

Er staan in de loop van het spel nog twee webinars op het programma:

 

U kunt ook meedoen via tablet of smartphone. Download hier de app met nog veel meer informatie over Turbo's:

Naar de Play Sore   Naar de App Store

 

RISICOWAARSCHUWING
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

In de editie-2022 van de Slimste Belegger zal met inachtneming van regelgeving die per 1 oktober 2021 van kracht is gegaan geen prijzenpakket ter beschikking worden gesteld. Het klassement zal wel als vanouds worden bijgehouden zodat u uw prestatie ten opzichte van andere spelers kan volgen.


De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Auteur: Redactie

Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, B...

Meer over Redactie

Recente artikelen van Redactie

  1. 14:15 Wat doet de AEX in februari? Stem!
  2. 05 jan Deze ETF's zijn genomineerd voor de IEX Gouden Stier 2022 5
  3. 04 jan Deze beleggingsfondsen zijn genomineerd voor de IEX Gouden Stier 2022

Gerelateerd

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links