Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Probeer mij maar eens te verslaan als turbobelegger

Probeer mij maar eens te verslaan als turbobelegger

Oké, met die kop boven dit artikel blaas ik wellicht wat hoog van de toren, maar het punt is dat ik weer meedoe met de Slimste Belegger. In deze competitie neemt men het tegen elkaar op. Een ware strijd om te laten zien wie de beste turbobelegger is.

Uiteraard is het ook een mooie manier om wat meer ervaring op te doen met turbo’s zonder dat er gigantische risico’s aan kleven. Iedere speler krijgt aan het begin 25.000 fictieve euro’s om daar vervolgens vier weken mee te handelen.

3 oktober barst het los

Geen zorgen, u wordt niet in één keer in het diepe gegooid. Deze en volgende week heeft u nog tijd om te oefenen. Daarna, vanaf 3 oktober, gaan we van start. Dan kunt u laten zien dat u heer en meester bent als het gaat om turbobeleggen.

U neemt het dan niet alleen op tegen mij, maar ook tegen de vijf coaches. Deze experts leren deelnemers aan De Slimste Belegger-competitie de kneepjes van het vak tijdens interessante, gratis webinars. Wacht dus niet langer en meld u hier aan voor de leukste beleggerscompetitie van het jaar.

Lees ook:

Coen Grutters is redacteur van IEX. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Klik hier voor een overzicht van de beleggingen van de IEX-redactie.

Auteur: Coen Grutters

Coen Grutters is redacteur van IEX.

Meer over Coen Grutters

Recente artikelen van Coen Grutters

  1. 04 okt Slotcall: Risk-on, maar twee aandelen profiteren daar niet van mee 3
  2. 29 sep Slotcall: AScX-aandeel steelt alwéér de show op droevig Damrak 17
  3. 29 sep Hoe immense banken konden instorten tijdens de beruchte kredietcrisis 8

Reacties

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links