Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Kom jij stage lopen bij de grootste (social) community voor beleggers in Nederland?

Kom jij stage lopen bij de grootste (social) community voor beleggers in Nederland?

Wij zijn voor de afdeling Marketing op zoek naar een enthousiaste Marketing & Communicatie-stagiair.

Als Marketing & Communicatie-stagiair ondersteun jij je collega’s op de marketingafdeling van IEX Media.

IEX Media is een mediabedrijf dat sinds 1999 onder eigen merken financiële en beleggingscontent produceert, distribueert en exploiteert via crossmediale kanalen.

Met ruim 15 merken bedienen wij via websites, magazines, apps, video’s, podcasts, events, seminars en competities zowel de particuliere als de business-to-businessmarkt. In beide segmenten is IEX Media marktleider met ruim 2,5 miljoen unieke bezoekers per maand.

Belangrijke merken zijn IEX, IEXProfs, IEXGeld, IEX Markt Monitor, Belegger.nl, Beursgorilla, Beleggen.nl, DeBeurs, EuroBench, Beurs.nl, BeursOnline en Beursduivel.be.

Vanuit het mooiste kantoor van Amsterdam, het gebouw van de Nederlandse beurs op Beursplein 5, publiceren wij dagelijks het laatste beursnieuws en de meest relevante ontwikkelingen op de internationale beurzen. Dus mocht jij tijdens je stage meer willen leren over beleggen en vermogen opbouwen? Dan zit je bij IEX Media op de juiste plek!

Tijdens deze stage leer je de fijne kneepjes van het vak en zul je onder andere meehelpen aan de ontwikkeling van nieuwe wervingscampagnes. Daarnaast ondersteun je je collega’s bij het maken van een SEO-strategie voor onze platformen, het uitwerken en promoten van (nieuwe) events en maak je diverse marketingrapportages. Tijdens deze stage leer jij hoe het is om in een datagedreven mediabedrijf te werken.

Wie ben jij?

Een enthousiaste student met een gezonde dosis nieuwsgierigheid naar marketing en communicatie. Je bent pro-actief, sociaal en gaat samen met je collega’s altijd voor het maximale resultaat. Wat wij verder belangrijk vinden:

 • Je volgt een HBO- of WO-opleiding in de richting van marketing, communicatie, commerciële economie of een vergelijkbare studie;
 • Je hebt uitstekende kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Kennis van of interesse in SEO en SEA is een pre;
 • Je bent zelfstandig en initiatiefrijk;
 • Je hebt een sterk gevoel voor online marketing.

Dit krijg je van IEX Media

 • Een afwisselende stage waarbij geen dag hetzelfde is;
 • Genoeg ruimte voor jouw onderzoek en de bijbehorende begeleiding;
 • Een klein hecht team binnen een informele werkomgeving;
 • Inspirerende werkomgeving bij een snelgroeiende en jonge multimediale uitgever met beleggen in het DNA;
 • Veel gezelligheid van collega’s;
 • Een werkplaats in het mooiste kantoor van Amsterdam, Beursplein 5;
 • Een stagevergoeding van €400 per maand.

Interesse?

Reageer per email met een korte motivatie en cv naar arthur.antonides@iexmedia.nl of bel gerust voor meer informatie naar 020-4352178


De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Auteur: Redactie

Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, B...

Meer over Redactie

Recente artikelen van Redactie

 1. 12 aug Investeringsmaatschappij Exor krijgt beursnotering in Amsterdam 3
 2. 10 aug Zo beleg je met weinig geld
 3. 09 aug Kom jij stage lopen bij de grootste (social) community voor beleggers in Nederland? 17

Reacties

17 Posts
| Omlaag ↓
 1. forum rang 9 objectief 6 augustus 2022 17:47
  quote:

  Landgenoot schreef op 6 augustus 2022 15:37:

  Ik kan me niet voorstellen dat er potentiële stagiaires op deze site komen.
  Natuurlijk wel, Niels de analist is al op zijn 14e met beleggen begonnen en ikzelf ook niet veel later.
  Ik denk dat er veel aanmeldingen binnenstromen van de kinderen/kleinkinderen van beleggers.
 2. J.Me 6 augustus 2022 20:48
  @BBB en @Landgenoot
  Waarom reageren jullie zo verzuurd? IEX is een commercieel beursgenoteerd mediabedrijf. Logisch dus dat daar ook mensen bezig zijn met marketing en communicatie. Ik denk ook dat de aandeelhouders dat van IEX mogen verwachten, want van het koersverloop zullen velen nog niet vrolijk zijn geworden.

  En waarom zou dit geen geschikte plek zijn? Leest de toekomstige stagiair(e) hier al mee? Misschien. Maar het kan ook zijn dat iemand dit leest die iemand kent voor wie dit een leuke stageplek zou kunnen zijn. Dat is toch alleen maar mooi? Het is overigens helemaal geen premium-artikel, BBB.

  Er is heus wel 'ns iets af te dingen op de inhoud van artikelen en/of de technische werking van de website. Maar je kunt ook overal over klagen. Lees anders 'ns een leuk boek. Leestip: "Ferien mit Zitrone' van Angelika Mechtel.
 3. BBB 7 augustus 2022 18:49
  Omdat ik betaal voor PREMIUM content, niet voor advertenties. Weer die reclame onzin van de Premium accounts. Schotel het desnoods voor aan de niet betalende abonnees, maar verdoe mijn tijd niet met nutteloze, ergerlijke, advertenties (van wie dan ook). Als betalend lid lijkt het me echt niet te veel gevraagd premium content te leveren. Advertenties behoren daar niet toe.
 4. eldee99 7 augustus 2022 20:10
  Haha, wie gaat er dan ook voor IEX premium betalen? Nobody knows if stocks are going up, down, sideways or in f-ing cirkles. Gewoon kopen wat jou slim lijkt, eventueel gesterkt op nieuwsberichten of opinies welke vrij op Internet te vinden zijn. Koop desnoods fondsen, en laat anderen zich druk maken om jouw rendement. Strategie is simpel, buy and hold, en bijkopen soms. Traden wordt een particulier niet rijk van, en scheelt je een hoop frustraties.
 5. J.Me 8 augustus 2022 07:29
  quote:

  objectief schreef op 7 augustus 2022 20:13:

  Ja, eerste advies was een voltreffer en de winst was dusdanig dat ik er jaren deze abonnementskosten van kan betalen.
  Wat leuk voor je! Ik heb destijds nog de (toen nog gratis) kooptip van Nico Inbreng gevolgd en ingeschreven op de IPO van ASR Nederland. Veel te voorzichtig geweest. ;) Later ruim 2 jaar IEX Preium-lid geweest (toen de prijzen nog respectievelijk €100,- en €119 p.j. waren) en daar een paar kooptips gevolgd. Voornamelijk bleeders: Bayer, Bristol-Myers Squibb Co, Eurocommercial Properties, ForFarmers en X-FAB. Toen IEX ook nog eens de prijs van IEX Premium verhoogde, ben ik afgehaakt. Gevoelsmatig is €10,- p/m wel zo'n beetje het maximale dat ik voor content van een website bereid ben te betalen.

  @BBB:
  Naast de premium-content is er ook gewone content. Altijd al zo geweest. Dit artikel stond onder de gewone content. Til er niet te zwaar aan. Of vind je dat er over het algemeen te weinig content, of content van te lage kwaliteit, door IEX wordt geplaatst voor het geld dat jij per maand voor IEX Premium betaald?
 6. J.Me 8 augustus 2022 08:28
  @BBB
  Ik lees ontzettend veel ondoordachte kul, maar dan vooral in het bericht dat om 07:34 uur geplaatst is. Vanwaar die persoonlijke aanval? Anders dan @eldee99 stel ik nergens dat ik niet wil betalen voor content. Voordat je ergens op klikt kun je al zien of iets PREMIUM-content is. Toen je op dit item klikte wist jij dus al dat dit geen PREMIUM-content was. Ik probeer gewoon te begrijpen waarom dit bericht op IEX jou dan toch zo raakt. Is dat alleen omdat jij betaalt om geen reclame te zien en een vacature onder reclame categoriseert? Ik kan het mij gewoon niet voorstellen.

  P.s. de uitdrukking is 'niet verder zien/kijken dan je neus lang is'.
 7. eldee99 8 augustus 2022 08:39
  Ik wil best ergens voor betalen hoor, geld interesseert me geen hol. Het gaat mij erom dat het hele Internet vol staat met adviezen, opinies en overtuigingen van Jan en alleman. Waarom zou je dan gaan betalen voor nog meer content? Het is allemaal zo simpel. Koop gewoon aandelen en kijk er niet meer naar om. En als je dan een keer een fout maakt, als bijvoorbeeld met JET, dan staat toch wel het hele Internet vol met nieuws hieromtrent. Kun je alsnog verkopen als je t niet meer ziet zitten. Voor de rest boeit t niet wat je koopt. Elke simpele ziel kan toch ook wel bedenken dat als je nu Philips koopt, je over tien jaar waarschijnlijk goed gehandeld hebt. <--- zie hier weer een gratis advies :)
 8. BBB 8 augustus 2022 09:08
  @j.me. En daarom zou IEX ofwel helemaal gratis (met reclame) moeten zijn, of helemaal besloten (premium), maar dan wel verschoond van al die onzin reclame. Nu loont het niet om Premium te nemen, want je wordt nog steeds kapot gespamd met reclame op IEX. Naar mijn mening betaalt een premium lid voor premium content. Dus goede analyse, zonder overbodige reclame en advertenties.

  Helaas hebben ze het bij IEX naar mijn idee ook niet begrepen. Premium content vragen, maar dan alsnog de klant die de analisten betaalt alsnog lastig vallen met troep is naar mijn idee "not done". Verdoe mijn tijd niet met reclame rotzooi. Ik betaal graag voor echte premium content: goede schone en vooral objectieve analyses, niet gestuurd door andere belangen ("partner bijdrage, over het algemeen een mooi verzinsel voor verkapte reclame van anderen") of analyses vol reclame, zelfpromotie of wat voor andere vorm van reclame dan ook. Houd dat gescheiden. Ik betaal daar niet voor. Het is niet alleen uiterst irritant, maar doet ook afbreuk aan de onafhankelijke analyses.

  Suggestie voor IEX: respecteer uw betalende klanten en maak premium ook echt premium: verschoond van overbodige reclame.
17 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links