Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Tesla-rijders bungelen onderaan in Turbocompetitie

Tesla-rijders bungelen onderaan in Turbocompetitie

Deelnemers in de Turbocompetitie die een Tesla rijden doen de slechtste zaken qua rendement. Ze staan ruim 23% in het rood en bungelen daarmee onderaan in de competitie.

Audi- en Ford-rijders staan bovenaan en weten als enigen een positief resultaat te behalen, met rendementen van respectievelijk 7,8 en 4,5%. 

50 Plus-stemmers sluiten de rij

Al tijden staan Denk-stemmers bovenaan als het gaat om politieke overtuiging, en dat is nu niet anders. Zij behalen mooie groene cijfers (+12,5%). Aanhangers van alle andere partijen staan in het rood, met 50 Plus-stemmers die deze maand de rij sluiten met een min van ruim 30%.

Werpen we nog even een blik op de sport: hardlopers weten als enige een plusje uit hun portefeuille te persen (+0,7%). Beoefenaars van alle andere sporten staan in het rood. Degenen die helemaal niet aan sport doen, maken het het bontst (-13,7%).

Maandwinnaar juli

Over de maand juli heeft deelnemer Beerden onder spelnaam Beerzah het beste resultaat behaald. Hij speelde 83,6% bij elkaar. Hartelijk gefeliciteerd!

Ook meespelen met de Turbocompetitie? Doe vandaag nog mee!


De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Auteur: Redactie

Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, B...

Meer over Redactie

Recente artikelen van Redactie

  1. 10 aug Zo beleg je met weinig geld
  2. 09 aug Kom jij stage lopen bij de grootste (social) community voor beleggers in Nederland? 17
  3. 05 aug Tesla-rijders bungelen onderaan in Turbocompetitie

Gerelateerd

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links