Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Alibaba Group Holding zet het herstel voort.

Richting:Dalend
Trendwijziging:+
Slotkoers:116,00
Steun:78,01
Weerstand:121,06
Steun 2:73,28
Weerstand 2:124,11

De indicatoren geven het volgende technische-analysebeeld:

  • Alibaba Group Holding komt er beter bij te liggen nu de dalende trend is gebroken. Dit signaleert dat de verkoopdruk afneemt. De mogelijke hogere koersbodem geeft aan dat de kopers terugkeren. Een verdere verbetering in het technische beeld treedt op bij een doorbraak en slotstand boven weerstand 121,06 (top van 10 juni). Van belang is dat steun 78,01 (bodem van 13 mei) weet stand te houden. Na een uitbraak boven weerstand 121,06 wordt 124,11 het volgende opwaartse koersdoel.


  • De money flow is positief en geeft aan dat er nieuw geld in de markt komt.


  • De MACD verbetert op lange termijn (stijgt, maar nog beweegt onder 0).


  • De RSI geeft op lange termijn een neutrale waarde aan. De RSI (Relative Strength Index) kan overgekochte (> 70: overbought) en oververkochte (< 30: oversold) condities blootleggen.


  • Stochastics geeft op lange termijn een neutrale conditie aan. De stochastics wordt gebruikt, zoals vrijwel alle oscillatoren, als overbought/oversold indicator en voor haar divergenties. Waarden boven de 80 worden beschouwd als overgekocht (overbought) terwijl waarden onder de 20 worden gezien als oververkocht (oversold). Een waarde van de stochastic tussen 20 en 80 wordt als neutraal beschouwd. Tostrams past overigens een subtielere beoordeling toe, waarbij ook wordt gekeken of deze indicator net uit de oversoldzone of net uit de overboughtzone breekt.
  • Het momentum tendeert op lange termijn omlaag.


  • Deze indicator geeft aan dat de koers onder de lange termijn gemiddelde waarde noteert. Er is nog geen sprake van een extreme situatie. De horizontale zwarte lijn in het midden van deze grafiek geeft 200-dagenlijn weer. De 'beweeglijke' zwarte lijn geeft het koersverloop weer.


  • De omhoog gerichte relatieve sterktelijn (blauwe doorlopende lijn) geeft sterkere prestaties, vergeleken met de brede markt, aan. De relatieve sterktelijn wordt elke dag berekend door de koers te delen door die van de betreffende index en de uitkomst daarvan bij het resultaat van de voorgaande sessie op te tellen. Een stijgende relatieve sterktelijn duidt op outperformance, een dalende relatieve sterktelijn geeft underperformance aan.


Auteur: Tostrams.nl

Tostrams.nl

Meer over Tostrams.nl

Gerelateerd

Reacties

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links