Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

25-30 is de gouden leeftijd in de Turbocompetitie

25-30 is de gouden leeftijd in de Turbocompetitie

Van alle deelnemers aan de Turbocompetitie staan alleen de 25-30-jarigen 5,7% in het groen. En voor u denkt dat jonger altijd beter is: deelnemers tussen de 15 en 25 staan 5,6% in de min.

Zestigplussers hebben 9,2% verloren, maar de groep 80-85 jaar trekt dat gemiddelde aardig op: die deelnemers staan maar 4,9% in het rood.

Denk, Audi en hardlopers bovenaan

Audi- (+4,5%) en Ford-bestuurders (+1,2%) staan nog positief, terwijl Tesla-bezitters met de tech-dip mee op -23,5% staan.

Ook de hardlopers hebben nog een positief rendement: +1%. Zeilers en surfers zitten in zwaar weer, en verliezen 15,8%. Denk-stemmers staan nog steeds bovenaan, met een uitbundig rendement van +12,5%.

Maandwinnaar 

Over de maand juni behaalde Jacqueline Peschier alias Jolieneke het beste resultaat. Zij speelde 41% rendement bij elkaar! Van harte gefeliciteerd.

Ook meespelen met de Turbocompetitie? Doe vandaag nog mee!


De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Auteur: Redactie

Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, B...

Meer over Redactie

Recente artikelen van Redactie

  1. 10 aug Zo beleg je met weinig geld
  2. 09 aug Kom jij stage lopen bij de grootste (social) community voor beleggers in Nederland? 17
  3. 05 aug Tesla-rijders bungelen onderaan in Turbocompetitie

Gerelateerd

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links