Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Wáárom? Even snel over Fastned, Boskalis, Flow Traders en AF-KLM

Gelukkig zijn er maar een paar dalers vandaag, maar ze vallen wel op. Fastned was zo goed bezig, herstelde knap van een lange gruweldaling, maar wellicht is dit technische analyse uit het boekje. Fastned kwam twee keer intradag tot €31,66, brak de neergaande trend echter niet en nu is het weer...

Laat u evenwel verrassen door het recente advies van onze Beleggersdesk.


Boskalis noteert nipt onder het €32,50 minus €0,50 dividend = €30 bod van HAL. Dat is een beetje tussen hoop en vrees. Als de markt denkt dat HAL voet bij stuk houdt, zou de koers ergens rond €31,75 staan? De huidige stand duidt er echter ook niet op dat de beurs denkt dat HAL serieus verhoogt.

Hier het zeer recente advies van onze desk.  


Wanneer is er voor het laatst goed nieuws over de luchtvaart in het algemeen en Air France-KLM in het bijzonder geweest? Gisteren nog het bericht dat ook EasyJet vluchten schrapt en ach, IATA. Air France-KLM is wel een mooi aandeel om met uw collega's over te wedden of het wel of geen penny stock wordt.

U mag één keer raden wat het advies van onze desk is. 


Tot slot nog Flow Traders dat al zeker een jaar lang lager neigt, terwijl de voor het bedrijf zo belangrijke volatiliteit (hier versus de CBOE VIX-index) al zeker een jaar lang hoger is. Zo stond het niet in uw beleggingspropositie. Afkoelende beurs, cryptodrama en minder business spelen misschien ook een rol.

Het is al wat ouder, maar hierbij het advies van de Desk en waar u bij Flow Traders nog meer op moeten letten behalve die hela hola vola.


Arend Jan Kamp is senior content manager van IEX. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Arend Jan Kamp

Arend Jan Kamp is 24/7 van de vroege uurtjes voorbeurs tot de late uurtjes after hours uw gastheer op IEX, als hij in geheel eigen stijl (bondig, maar toch uitbundig) de beursdag met u doorneemt. Van aandelen en indices, via commodities, langs de rentemarkten, naar haute finance tot politiek en centrale banken. Arend Jan is ...

Meer over Arend Jan Kamp

Recente artikelen van Arend Jan Kamp

  1. 19 dec Het is een beetje anders dan anders voorbeurs 48
  2. 18 dec Voorbeurs houdt het niet over, maar er is nog genoeg te doen 2
  3. 15 dec Het ziet er aardig uit voorbeurs en wie weet wordt het heksenketel 3

Gerelateerd

Reacties

1 Post
| Omlaag ↓
1 Post
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links