Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

15 Nederlandse aandelen worden getipt door 5 van de beste beleggingsexperts van Nederland op Hollandse Aandelenavond 2022

15 Nederlandse aandelen worden getipt door 5 van de beste beleggingsexperts van Nederland op Hollandse Aandelenavond 2022

Vijf van de beste en bekendste beleggingsexperts van ons land gaven tijdens de Hollandse Aandelenavond 15x hun visie voor hun favoriete aandelen van het komende jaar. Tijdens deze editie van 2022 georganiseerd door BNP Paribas Markets en IEX gaven zij ook hun visie op 5 aandelen die voor een short-positie in aanmerking komen.

BNP Paribas Markets geeft de beleggingsproducten Turbo's, Boosters, Factors en Rendement Certificaten uit. Hiermee kunnen beleggers invulling geven aa hun visie op koersen van aandelen, indices, grondstoffen, valuta en staatsobligaties.
Om belggers te helpen succesvol te zijn bij het gebruik van onze producten, werken wij samen met beleggingsexperts. Zij dragen  hun kennis en kunde over en laten aan de hand van tips een  praktische toepassing van hun uiteenlopende methodes zien.

In de uitzending van de Hollandse Aandelenavond komen fundamenteel analisten Jim Tehupuring (1Vermogensbeheer), Corné van Zeijl (Actiam), Jos Versteeg (InsingerGilissen) en technisch analisten Royce Tostrams (Tostrams.nl & IEX) en Nico Bakker (BNP Paribas / BTAC) aan het woord. Gastheer is Rogier San Giorgi, Hoofd Sales van BNP Paribas Markets en de paneldiscussie wordt geleid door Erik Mauritz, Hoofd van de analistendesk van IEX.


Deze video geeft een impressie van de uitzending. De gehele uitzending is terug te kijken via het webinar-archief van BNP Paribas Markets.

Bezoek de site van BNP Paribas Markets voor meer informatie over onze producten.

Lees hier de disclaimer ten aanzien van beleggingsaanbevelingen die op dit document van toepassing is: https://www.bnpparibasmarkets.nl/disclaimerbeleggingsaanbevelingen


De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Auteur: BNP Paribas Markets

BNP Paribas Markets biedt particuliere beleggers beleggingsproducten zoals Turbo’s, Boosters, Memory Coupon Notes en (Rendement) Certificaten. Beleggers kunnen met het assortiment aan producten inspelen op actuele thema’s en hebben bovendien toegang tot wereldwijde en moeilijk toegankelijke markten.

Meer over BNP Paribas Markets

Recente artikelen van BNP Paribas Markets

  1. jun '22 15 Nederlandse aandelen worden getipt door 5 van de beste beleggingsexperts van Nederland op Hollandse Aandelenavond 2022

Gerelateerd

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links