Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Vanavond is de Hollandse Aandelenavond

Vanavond is de Hollandse Aandelenavond

Hoe komen we de crisis door? Gratis 15 koop- en 5 short-tips van het Damrak, gewoon vanaf uw eigen bank! Bij het inschrijven kunt u uw vragen doorgeven aan de vijf deelnemende topanalisten: Royce Tostrams, Jim Tehupuring, Corné van Zeijl, Nico Bakker en Jos Versteeg.

Na afloop van de vijf pitches volgt een paneldiscussie. Die wordt op het scherpst van de snede gevoerd en levert zodoende nog weer allerlei nieuwe ideeën en inzichten op. Dit webinar wordt georganiseerd door IEX en BNP Paribas en duurt van 19:30 tot 21:30 uur.

Lees hier meer.


De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Auteur: Redactie

Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, B...

Meer over Redactie

Recente artikelen van Redactie

  1. 12 aug Investeringsmaatschappij Exor krijgt beursnotering in Amsterdam 6
  2. 10 aug Zo beleg je met weinig geld
  3. 09 aug Kom jij stage lopen bij de grootste (social) community voor beleggers in Nederland? 17

Gerelateerd

Reacties

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links