Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Sentiment weer zonnig, wegblijven bij Philips en Just Eat

Auteur: Redactie

Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, B...

Meer over Redactie

Recente artikelen van Redactie

 1. 03 feb Stemming onder beleggingsexperts slaat om, ASML niet langer topfavoriet 12
 2. 02 feb Niels Koerts vandaag te gast in RTL Z Bulls & Bears
 3. 01 feb Geen recessie, verwacht meerderheid beleggers

Reacties

11 Posts
| Omlaag ↓
 1. Flymon 1 april 2022 15:34
  quote:

  Another day @ the terrace schreef op 1 april 2022 15:06:

  Ik zou wel eens willen zien wat de winst is als je steevast in de floppers investeert...
  Hangt er natuurlijk ook sterk vanaf op welke termijn je kijkt. Had je op 1 maart met gelijke bedragen de hele top 4 van floppers gekocht voor die maand, dan was je nu aardig wat euro's armer. Kijk je naar die aandelen op de langere termijn, dan komt ING zonder twijfel weer terug op zijn niveau van begin dit jaar en op nog langere termijn gaat het daar ook vast weer voorbij. Just Eat ligt nu natuurlijk gewoon niet zo lekker in de markt en hun naamsbekendheid is eigenlijk het enige wat ze uniek maakt. Het concept kan elke boerenlul natuurlijk kopiëren. Adyen is qua concept wat moeilijker te kopiëren, maar heeft verder in mijn optiek veel overeenkomsten met Just Eat. Die beide bedrijven zullen het in de toekomst vast niet slecht doen, maar de ongetwijfeld een keer opkomende concurrentie zal hun winsten zeker geen goed gaan doen (met dien verstande dat Just Eat nu effectief al niks verdient). En Arcelor, ach ja.. Wat moet je daarover zeggen? Die doet z'n ding en dat zal het nog lang blijven doen. Op termijn kun je je daar geen bult aan vallen lijkt me.

  Met de aandelen die voor deze maand in de top 4 staan.. Tjah.. Just Eat blijft hetzelfde verhaal natuurlijk. Voor Philips, Unilever en Heineken zou ik hetzelfde zeggen als bij Arcelor. Misschien staan ze over een maand lager dan nu, wie zal het zeggen, maar het zijn allemaal gewoon gezonde bedrijven waar je op termijn prima geld mee kunt verdienen.
11 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links