Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Dit zijn de winnaars van de Gouden Stier 2021

Dit zijn de winnaars van de Gouden Stier 2021

Eindelijk mocht het weer: een uitbundige uitreiking van de Gouden Stieren 2021, gisteravond in Amsterdam. Door pandemieperikelen wat later dan u van ons gewend bent, maar daarom niet minder feestelijk.

Het Koninklijk Instituut voor de Tropen (KIT) in Amsterdam was dit keer het decor voor het stierenfestijn. Twaalf partijen mochten de walk of victory naar het podium maken en het felbegeerde gouden beeldje in ontvangst nemen.

Van Beste Keuze tot Gouden Stier

Alle producten en diensten die door IEX Gouden Stier eerder zijn verkozen tot Beste Keuze voor Nederlandse beleggers - bekijk ze hier - kwamen in aanmerking voor de Gouden Stier-jaarprijzen.

De jury keek daarbij vooral naar de prestaties in het laatste jaar voor de klant. Dat is een breed begrip: het kan uiteraard om rendement gaan, maar ook om een beter productaanbod, lagere kosten of verbetering van de klantvriendelijkheid.

Hieronder vindt u een overzicht van alle partijen die dit jaar een Gouden Stier in de prijzenkast mogen zetten. Wie graag wil weten hoe de jury tot zijn oordeel is gekomen, kan dat hier in het juryrapport lezen. 

Alle winnaars

Index Capital

 

Insinger Gilissen

 

Doelbeleggen

 

  • IEX Gouden Stier Broker van het jaar

Lynx

 

Lendahand

 

Bitvavo

 

OBAM

 

Triodos Fair Share Fund

 

  • IEX Gouden Stier ETF van het jaar

Vanguard SRI European Stock Index Fund

 

NN Dynamic Mix 

 

BNP Paribas

 

  • IEX Gouden Stier Publieksprijs Beleggingsinstelling van het jaar

ABN Amro


De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen.

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Redactie IEX

Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, B...

Meer over Redactie IEX

Recente artikelen van Redactie IEX

  1. 11:15 Just Eat Takeaway trekt stekker uit Nieuw-Zeeland 4
  2. 09:15 Consumentenbond daagt Albert Heijn voor rechter om fouten in kassabonnen 5
  3. 12 apr IEX BeleggersPodcast: van kopercrisis naar grondstoffenrally? Plus: Shell & ASML 3

Gerelateerd

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links