Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

  • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Partij voor de Dieren-stemmers maken het bont

Partij voor de Dieren-stemmers maken het bont

Partij voor de Dieren-aanhangers maken het qua prestaties het bontst in de Turbocompetitie: zij staan helemaal onderaan met een min van bijna 47%. Denk- en Groenlinks-stemmers doen het juist goed met 12,4% en 2,5% rendement.

De meeste deelnemers aan de competitie stemmen op de VVD. Zij zijn middenmoters en staan nu op de zevende plek, met een gemiddeld rendement van -8,5%.

Fiat-rijders aan kop

Verder valt op dat Fiat-rijders al tijden sterk presteren. Ze staan nu bijna 23% in de plus. Porsche-rijders zijn hekkensluiters: zij staan iets meer dan 25% in het rood.

Qua regionale spreiding vinden we de inwoners van Drenthe op de eerste plaats met een min van 2,2%. Onderaan bungelen de Zeeuwen met een min van 12%.

Maandwinaar februari 

Over de maand februari heeft de heer Vandenbalck het beste resultaat neergezet. Onder de naam Moreandmore speelde hij 67,4% bij elkaar, van harte gefeliciteerd! 

Ook meespelen met de Turbocompetitie? Doe vandaag nog mee!


De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Auteur: Redactie

Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, B...

Meer over Redactie

Recente artikelen van Redactie

  1. 12:30 De vijf grootste beleggingsblunders van dit moment
  2. 05 jul 25-30 is de gouden leeftijd in de Turbocompetitie
  3. 04 jul Beursexperts tippen Prosus, maar zijn somber over het beursklimaat 4

Gerelateerd

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links