Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

  • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Dames zien verlies verder oplopen

Dames zien verlies verder oplopen

De vrouwelijke deelnemers in de Turbocompetitie zien hun verlies verder oplopen naar 12,2%. Vorige maand was dat 11,5%. De heren blijven stabiel met een min van 4,9%.

Verder valt op dat Denk-stemmers (+6,9%) de koppositie weer hebben teruggepakt van de GroenLinks-aanhangers (+3,3%). Deelnemers die op de Partij van de Dieren stemmen staan helemaal onderaan, met een negatief rendement van bijna 50%.

Inhaalslag voor hockey'ers

Wat sport betreft hebben de hockey’ers weer een inhaalslag gemaakt, zij leiden met een rendement van 2,8%. Ook hardlopers behalen nog net een plusje van een 0,5%, beoefenaars van alle andere sporten staan in het rood. 

De twintigers doen nog steeds de beste zaken als het om leeftijd gaat, de categorie 25 – 30 staan bovenaan met een plus van 5%. Op de tweede plek vinden we de categorie 40 – 45 met een minnetje van 0,6%.

Maandwinnaar januari

De beste speler over de maand januari is mevrouw Hunink. Onder spelnaam Duimelot heeft zij een rendement van 154% bij elkaar gespeeld. Een mooie prestatie, van harte gefeliciteerd!

Ook meespelen met de Turbocompetitie? Doe vandaag nog mee!


De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Auteur: Redactie

Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, B...

Meer over Redactie

Recente artikelen van Redactie

  1. 30 jun Een op de drie denkt dat bitcoin dit jaar tot $50.000 kan stijgen 7
  2. 29 jun Goed risicomanagement voor meer rendement
  3. 29 jun IEX komt met gloednieuwe podcast voor beginnende beleggers 4

Gerelateerd

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links