Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

De rente breekt een belangrijke barrière

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Analyse door: Royce Tostrams

Royce Tostrams werkt sinds eind jaren zeventig op de financiële markten, onder andere bij Rabobank, Robeco, IRIS en de ING Groep als hoofd van de afdeling Technische Analyse. Hij heeft eind negentiger jaren de Tostrams Groep opgericht. Dit bureau biedt onafhankelijke beleggingsadviezen op basis van technische analyse voor par...

Meer over Royce Tostrams

Recente analyses van Royce Tostrams

  1. 07:30 Geldstroom Nederlandse beurs stagneert
  2. 24 apr Nasdaq Composite nog niet doorgebroken 50
  3. 23 apr Elektrische auto's hebben nog steeds panne 79

Reacties

297 Posts
Pagina: «« 1 ... 10 11 12 13 14 15 | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 23 januari 2022 17:28
    Waar ik doodziekvan word,is hoe we de Russen gaan aanpakken in al het nieuws,killer drones navo troepen .Sorry maar stop met die oorlogspropaganda.Ik hoef geen ruzie met de russen,waarom moet de oekraine bij de navo kan mij wat schelen.Toen clinton het in 1997 moest oplossen was zijn probleem Monica L.en dit soort mensen gaat ons beschermen.
  2. forum rang 7 handyman6 23 januari 2022 17:54
    Even uit China blijven ,want ik denk ,dat als er oorlogje komt in Ukraine,dat China zijn kans wel es kon grijpen met Taiwan....

    Snap siwieso niet wat de NATO er heeft te zoeken.Toen de Rus op Cuba in de 60 ger jaren een bruggehoofd probeerde te bouwen ,was de wereld te klein ,volgens Kenjedie,maar " wij" mogen dat dan wel vlakbij Rusland flikken?

    Arrogante Westerse houding,sinds Napoleons invasie nog niks geleerd helaas.
  3. forum rang 6 Silk 23 januari 2022 18:02
    quote:

    lonely wolf schreef op 23 januari 2022 17:28:

    Waar ik doodziekvan word,is hoe we de Russen gaan aanpakken in al het nieuws,killer drones navo troepen .Sorry maar stop met die oorlogspropaganda.Ik hoef geen ruzie met de russen,waarom moet de oekraine bij de navo kan mij wat schelen.Toen clinton het in 1997 moest oplossen was zijn probleem Monica L.en dit soort mensen gaat ons beschermen.
    Denk dat die duitse admiraal het eigenlijk geopolitiek goed aangaf. Met China in opkomst misschien verstandig om Rusland aan jouw kant te hebben.
  4. forum rang 7 Doptieman 23 januari 2022 20:44
    Aex morgen naar het 750 nivo ?? dan zal de vola vast naar nivo 30 gaan zodat de indexopties nog duurder worden zodanig duur dat de kopers allemaal kansloos zijn en eigenlijk investeren in een portie hele dure gebakken lucht !!

    Ik blijf eraf !! Ik koop pas als de vola rond de 20 staat(zouden meer mensen moeten doen) of eronder dat is zelfs nog te duur want uitbetalen
    doen de Witboordjes zelden heb ik mogen ervaren!! Valt me wel een beetje tegen van het systeem . Ciao.
  5. forum rang 6 b.west.invest 23 januari 2022 21:23
    quote:

    lonely wolf schreef op 23 januari 2022 17:04:

    Als alles gaat gebeuren wat jij denkt ,gaat de vix niet naar beneden.En lees ik nou dat je de palestijnen adviseert
    om oorlog te gaan voeren,Hmm bedenkelijk.Ik begrijp hun ellende maar kom op ttroo
    AB

    Troo adviseert ook om geld voor fundin g moskeeën te geven .
    Heeft ook verstand van voetbal , hoofdstad wint .
    Is tegen bepaalde vormen van discriminatie.
    En gaat long deze week , wint als enige met putjes op stijgende beurzen . Ik hoop dat hij met zijn Longs na maandag middag als enige longer wint op dalende beurzen .
  6. forum rang 6 ttroo 23 januari 2022 21:35
    Nog 2.5 uurtjes. Tijd gaat snel nu. Hoe gaan de nacht futures openen, maar vooral wat gaan ze doen naarmate we dieper in slaap liggen en nog meer wat gaan ze doen naarmate we weer wakker worden.

    Geboosterden jagen elkaar vanzelf over de lijn. Want wat dat nou uit of niet? Zet 70% geboosterden bij elkaar en het stort van zelf in elkaar. Platina laat ik met rust. Niet aan mij besteed. Ik vind ze te link.

    Het is geopolitiek rustig dit weekend. Nederlandse Veiligheids raad richt zich ook op cyber security. Ze falen meteen, met die corona app hack. Vertrouwelijk en gevoelige gegevens en ja hoor gehackt.
    Zowiezo mogen de Amerikanen beter hun hardware en software inclusief hun chips beter opleveren. Er zitten te veel haken en ogen aan waardoor de hackers hun gang kunnen gaan. Ondeugdelijke produkten opleveren zou harder aangepakt moeten worden. Ze werken aan de bestrijding van het virus en de gevolgen daarvan. Hoe? Dat doen wij burgers en vooral Ongeboosterden. Geboosterden kunnen bemettelijk vrij rond lopen, dank zij de geweldige cyber security. Het was niet aan te passen in de corona app. Dat kan je niet menen. Dat is een 1980 uitdrukking. Zowiezo ben ik benieuwd wat we gaan doen met de ongezonden. Met de drugs en alcohol gebruikers en gebruiksters. Ik ben voor dagelijkse testen op het werk op alcohol en drugs gebruik. Gewoon doen. Net als onze BMI meten. Dagelijks meten naar een centrale organisatie die dat bijhoudt. Bent u hoger dan 25 op de BMI schaal, dan krijgt uw BMI app een rood vinkje en dan mag u niet naar het restaurant. Voor uw eigen bescherming. Net als met Ongeboosterden. Daar doen we het ook voor hun bescherming, wat voor Ongeboosterden een zeer vreemde argument is. U bent de sterkste in de gezondheid maar we gaan u beschermen. Ongeboosterden 70+ komen in het ziekenhuis. Dat is een belangrijk onderscheid. Maar Oranje fans kunnen volgens mij niet meer zo goed onderscheid maken in getallen, want ze weten niet het verschil tussen een 18, 28, 38 of een 70-jarige ongeboosterde. Zowiezo een gezonde bevolking een paar spuiten geven en dan ze mee tellen in de totale groep van geboosterden die in het ziekenhuis kan belanden. Vager kan echt niet. Waarom spuiten we onze hamsters, honden en katten niet meteen in. Leeuwen en Andere Groot Katachtigen in dierentuinen moeten wel de spuiten ondergaan en ik weet het echt zeker, ik neem meer dan 1.5 meter afstand van de Koning Leeuw, maar ook van de Koningin Leeuwin. Daar ga ik geen grapjes mee uit halen. Ik doe zelfs meer dan dubbele afstand. Helemaal uit mezelf. En ik beveel u dat ook aan. Ze zijn groot en sterk en snel en ze hebben grote tanden. Net als de Boze Wolf. Nee, nog groter dan de Boze Wolf.

    Geopolitiek zie ik tijdelijk als een VIX mover. Kan een flinke VIX mover zijn, dat zeker.

    Israel en Palenstina stellen economisch niet veel voor op de economische wereldschaal. Rusland met Oekraine vind ik lastiger. Dat heeft uiteraard meer impact. Maar vooral olie en gas voor de wereld. Rusland produceert tegen de 10 miljoen vaten olie per dag, dat is 8 a 10% van de wereld produktie. En Europa neemt een behoorlijke slok gas af. Verder zal Rusland impact hebben op bedrijven, maar een China, India, Europa, Amerika zullen veel meer impact hebben. En mogelijk zal een flink slok olie onder een ander land op de markt gebracht worden. Waar bargains zijn, zijn mensen.
    Oekraine zelf stelt volgens mij niet veel voor op de economische wereldkaart. China met Taiwan wel. Dat zal een flinke impact hebben. Iran met Yemen niet. Al kan zeker de olie prijs flink schommelen door acties van de Houthis, maar dat lijken meer dag vliegers te zijn. Als Marib valt, heeft Iran meer power ten opzichte van de vijand Saoedi Arabie en zelfs de Emiraten. Dat hebben we al een keer gezien. Niet geheel vreemd, want de Emiraten trainen de tegenstanders van de Houthis en ze zitten ook in de Arab coalitie. Zowiezo heeft Yemen veel meer potentie voor Iran dan Palestina. Houthi's hebben veel grond van Yemen in bezit, een haven, een vliegveld. Veel kan aangeleverd worden op verschillende manieren.

    Kortom Oekraine Rusland gaan we snel aan wennen. Dat is en was met de krim ook en zelfs met de twee kleine onafhankelijke republieken. China en Taiwan wordt een ander verhaal. Taiwan is technologisch en economisch van grote waarde voor zowel China als voor de Rest Buiten China. Daar gaat de VIX flink op stuiteren.

    Maar het Oranje Land kan niet eens IC opschalen, niet eens Voice Jury Leden in de hand houden, de onder vuur liggende jury leden zitten zelfs allen in het buitenland, wat willen we doen een paar vuurpijlen naar China schieten met mach 0.0001. WOW. Knap hoor. Respect.

    Nee, het is straks vooral slapen en dan beslissen over de Nasdaq longs. Al blijft de strategie rustig inkopen en naarmate de week vordert meer inkopen.

    Al het goede komt uit de hoofdstad. Dat ziet zelfs de Chelsea fans.
  7. forum rang 6 b.west.invest 23 januari 2022 21:35
    Oja , Olympische Winterspelen, de gastgever gaat echt geen rare dingen doen . Zij denken wel na , de eindklant , die gaan ze heus niet onheus bejegenen. Putin valt Ukraine wel binnen , ik denk volgende week , op Nederland na halen de andere landen hun landgenoten op . Niet om drugs Troo nee om hun veiligheid. Al het ambassade familieleden van personeel is going home .
  8. forum rang 6 b.west.invest 23 januari 2022 21:50
    quote:

    ttroo schreef op 23 januari 2022 21:35:

    Nog 2.5 uurtjes. Tijd gaat snel nu. Hoe gaan de nacht futures openen, maar vooral wat gaan ze doen naarmate we dieper in slaap liggen en nog meer wat gaan ze doen naarmate we weer wakker worden.

    Geboosterden jagen elkaar vanzelf over de lijn. Want wat dat nou uit of niet? Zet 70% geboosterden bij elkaar en het stort van zelf in elkaar. Platina laat ik met rust. Niet aan mij besteed. Ik vind ze te link.

    Het is geopolitiek rustig dit weekend. Nederlandse Veiligheids raad richt zich ook op cyber security. Ze falen meteen, met die corona app hack. Vertrouwelijk en gevoelige gegevens en ja hoor gehackt.
    Zowiezo mogen de Amerikanen beter hun hardware en software inclusief hun chips beter opleveren. Er zitten te veel haken en ogen aan waardoor de hackers hun gang kunnen gaan. Ondeugdelijke produkten opleveren zou harder aangepakt moeten worden. Ze werken aan de bestrijding van het virus en de gevolgen daarvan. Hoe? Dat doen wij burgers en vooral Ongeboosterden. Geboosterden kunnen bemettelijk vrij rond lopen, dank zij de geweldige cyber security. Het was niet aan te passen in de corona app. Dat kan je niet menen. Dat is een 1980 uitdrukking. Zowiezo ben ik benieuwd wat we gaan doen met de ongezonden. Met de drugs en alcohol gebruikers en gebruiksters. Ik ben voor dagelijkse testen op het werk op alcohol en drugs gebruik. Gewoon doen. Net als onze BMI meten. Dagelijks meten naar een centrale organisatie die dat bijhoudt. Bent u hoger dan 25 op de BMI schaal, dan krijgt uw BMI app een rood vinkje en dan mag u niet naar het restaurant. Voor uw eigen bescherming. Net als met Ongeboosterden. Daar doen we het ook voor hun bescherming, wat voor Ongeboosterden een zeer vreemde argument is. U bent de sterkste in de gezondheid maar we gaan u beschermen. Ongeboosterden 70+ komen in het ziekenhuis. Dat is een belangrijk onderscheid. Maar Oranje fans kunnen volgens mij niet meer zo goed onderscheid maken in getallen, want ze weten niet het verschil tussen een 18, 28, 38 of een 70-jarige ongeboosterde. Zowiezo een gezonde bevolking een paar spuiten geven en dan ze mee tellen in de totale groep van geboosterden die in het ziekenhuis kan belanden. Vager kan echt niet. Waarom spuiten we onze hamsters, honden en katten niet meteen in. Leeuwen en Andere Groot Katachtigen in dierentuinen moeten wel de spuiten ondergaan en ik weet het echt zeker, ik neem meer dan 1.5 meter afstand van de Koning Leeuw, maar ook van de Koningin Leeuwin. Daar ga ik geen grapjes mee uit halen. Ik doe zelfs meer dan dubbele afstand. Helemaal uit mezelf. En ik beveel u dat ook aan. Ze zijn groot en sterk en snel en ze hebben grote tanden. Net als de Boze Wolf. Nee, nog groter dan de Boze Wolf.

    Geopolitiek zie ik tijdelijk als een VIX mover. Kan een flinke VIX mover zijn, dat zeker.

    Israel en Palenstina stellen economisch niet veel voor op de economische wereldschaal. Rusland met Oekraine vind ik lastiger. Dat heeft uiteraard meer impact. Maar vooral olie en gas voor de wereld. Rusland produceert tegen de 10 miljoen vaten olie per dag, dat is 8 a 10% van de wereld produktie. En Europa neemt een behoorlijke slok gas af. Verder zal Rusland impact hebben op bedrijven, maar een China, India, Europa, Amerika zullen veel meer impact hebben. En mogelijk zal een flink slok olie onder een ander land op de markt gebracht worden. Waar bargains zijn, zijn mensen.
    Oekraine zelf stelt volgens mij niet veel voor op de economische wereldkaart. China met Taiwan wel. Dat zal een flinke impact hebben. Iran met Yemen niet. Al kan zeker de olie prijs flink schommelen door acties van de Houthis, maar dat lijken meer dag vliegers te zijn. Als Marib valt, heeft Iran meer power ten opzichte van de vijand Saoedi Arabie en zelfs de Emiraten. Dat hebben we al een keer gezien. Niet geheel vreemd, want de Emiraten trainen de tegenstanders van de Houthis en ze zitten ook in de Arab coalitie. Zowiezo heeft Yemen veel meer potentie voor Iran dan Palestina. Houthi's hebben veel grond van Yemen in bezit, een haven, een vliegveld. Veel kan aangeleverd worden op verschillende manieren.

    Kortom Oekraine Rusland gaan we snel aan wennen. Dat is en was met de krim ook en zelfs met de twee kleine onafhankelijke republieken. China en Taiwan wordt een ander verhaal. Taiwan is technologisch en economisch van grote waarde voor zowel China als voor de Rest Buiten China. Daar gaat de VIX flink op stuiteren.

    Maar het Oranje Land kan niet eens IC opschalen, niet eens Voice Jury Leden in de hand houden, de onder vuur liggende jury leden zitten zelfs allen in het buitenland, wat willen we doen een paar vuurpijlen naar China schieten met mach 0.0001. WOW. Knap hoor. Respect.

    Nee, het is straks vooral slapen en dan beslissen over de Nasdaq longs. Al blijft de strategie rustig inkopen en naarmate de week vordert meer inkopen.

    Al het goede komt uit de hoofdstad. Dat ziet zelfs de Chelsea fans.
    Kunnen je dit x je long positie posten ? Dan kunnen we allemaal zien of die winstgevend is .
297 Posts
Pagina: «« 1 ... 10 11 12 13 14 15 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links