Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

 • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Online beleggingsoplossingen: de nominaties voor IEX Gouden Stier 2021

Online beleggingsoplossingen: de nominaties voor IEX Gouden Stier 2021

De nominaties voor de IEX Gouden Stier 2021 zijn bekend. In de categorie online beleggingsoplossingen - beheerdiensten die volledig online plaatsvinden - dingen de volgende vijf partijen mee naar de titel Online Beleggingsoplossing van het Jaar.

 • Doelbeleggen
 • Semmie
 • Peaks
 • Dexxi
 • ASN Doelbeleggen

De nominaties werden dit jaar door beleggers zelf gekozen. In een breed opgezet onderzoek beoordeelden meer dan 4.400 beleggers hun brokers, vermogensbeheerders, private banks en beleggingsplatforms op diverse onderdelen.

De resultaten van dat onderzoek vindt u terug in de Beste Keuze-vergelijker, die dagelijks te raadplegen is op IEX.nl. De vijf best beoordeelde online beleggingsoplossingen uit dit onderzoek verdienen daarmee een nominatie voor de IEX Gouden Stier 2021.

De winnaar wordt begin 2022 gekozen door een onafhankelijke jury, bestaande uit diverse specialisten uit de Nederlandse beleggingswereld. Zij beoordelen welke van de vijf partijen in het afgelopen jaar overall de meest onderscheidende prestatie heeft geleverd voor Nederlandse beleggers en de titel Online Beleggingsoplossing van het Jaar mag dragen.

Enkele highlights uit het beleggersonderzoek

 • Doelbeleggen behaalt de overall hoogste score (4,26)
 • Ook op de afzonderlijke onderdelen gebruiksvriendelijkheid van de app, service/helpdesk en behaald rendement scoort Doelbeleggen het hoogst
 • Bij Semmie vinden we de hoogste beoordeling voor prijs/kwaliteitsverhouding 
 • De informatievoorziening is volgens beleggers het best op orde bij Dexxi
 • De beleggen-met-je-wisselgeld-app Peaks scoort met enige afstand het hoogst op gebruiksvriendelijkheid van de website.

Bekijk de volledige uitslag in de IEX Beste Keuze-vergelijker

Zie ook de nominaties in andere categorieën:


De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Auteur: Redactie

Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, B...

Meer over Redactie

Recente artikelen van Redactie

 1. 26 jan De IEX Outlook 2022 met concrete tips: kijk hier terug
 2. 06 jan Zeeuwen en Noord-Hollanders onderaan in Turbocompetitie
 3. 04 jan Beursexperts zetten hun kaarten in 2022 vooral op ASML, ING, JET en Aegon 13

Gerelateerd

Reacties

1 Post
| Omlaag ↓
1 Post
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links