Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

 • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Sneak preview! De nieuwe IEX-app in betaversie

Sneak preview! De nieuwe IEX-app in betaversie

Als u IEX al langer kent dan vandaag, dan is de kans best groot dat u ook de IEX-app kent en dat u net als veel van onze bezoekers dagelijks op die manier de beurs, het laatste financiële nieuws en onze analyses volgt.

We hebben goed nieuws voor u, als IEX app-gebruiker, want we hebben lang gewerkt aan een splinternieuwe versie van de app en die staat inmiddels klaar in de coulissen.

We zijn op dit moment in betaversie de allerlaatste oneffenheidjes aan het bijschaven, maar we willen u nu al in de gelegenheid stellen om een sneak preview te krijgen van de nieuwe IEX-app. Om te kijken of hij u bevalt, uiteraard, en om alvast te wennen aan de nieuwe presentatie en functionaliteit.

Aan de vertrouwde IEX-content verandert natuurlijk niets. Maar in de nieuwe app vindt u er meer van en - vinden we zelf - wordt hij beter en overzichtelijker gepresenteerd.

De nieuwe IEX-app - highlights

Op de voorpagina - die u overigens ook naar eigen voorkeur kunt instellen - vindt u onze top stories van vandaag plus de belangrijkste beursindicatoren, realtime.

IEX-app Homepage

De koersenpagina’s zijn opgefrist en overzichtelijker. Bij ieder aandeel presenteren we bovendien de laatste artikelen en nieuws, de agenda en het actuele aandelenadvies (voor Premium-abonnees).

IEX-app Koersen IEX-app Aandelenkoers

Voor Premium-abonnees hebben we alle analyses, adviezen en achtergronden op één plek samengebracht.

IEX Premium adviezen

Ook altijd binnen handbereik onder de button 'Nieuws': onze voorbeurs-update, de slotcall, het laatste nieuws, de agenda en ons onvolprezen liveblog.

IEX-app nieuws

Nieuw: light en dark mode!

IEX-app Light & Dark mode

Mis geen koersbeweging meer met onze in-app alerts. U kunt ze zelf naar wens instellen. (Let op dat u wel meldingen van IEX toestaat)

IEX-app koerslarts

Zo installeert u de betaversie van de IEX-app

Hoe komt u aan de betaversie van onze nieuwe app? Dat verschilt voor Android/Google- en Apple/iOS-gebruikers.

Android-gebruikers kunnen twee dingen doen:

Apple-gebruikers moeten zich eerst aanmelden voor testflight.

(Als bovenstaande links niet klikbaar zijn in uw scherm kunt ze ze kopiëren in een webbrowser)

Wanneer de beta-status overgaat in een definitieve versie kunt u de nieuwe app op de reguliere manier in de diverse app stores downloaden. 

We wensen u veel plezier met de betaversie van de nieuwe IEX-app. U kunt nog een paar van die oneffenheidjes waar we over spraken tegenkomen, maar daar wordt dus aan gewerkt. Mocht u onverhoopt echte bugs aantreffen of problemen met de functionaliteit ervaren, dan kunt u dat melden bij onze klantenservice (klantenservice@iexmedia.nl).


De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Auteur: Redactie

Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, B...

Meer over Redactie

Recente artikelen van Redactie

 1. 06 jan Zeeuwen en Noord-Hollanders onderaan in Turbocompetitie
 2. 04 jan Beursexperts zetten hun kaarten in 2022 vooral op ASML, ING, JET en Aegon 13
 3. 03 jan Beleggers goedgemutst het nieuwe jaar in

Gerelateerd

Reacties

11 Posts
| Omlaag ↓
 1. IEXRedactie 3 december 2021 10:39
  quote:

  Prft schreef op 2 december 2021 15:11:


  [...]

  Galaxy S21 met android 12 en de security patch van november. Herstart van telefoon werkt ook niet.


  Dag Prft,

  Dank voor uw antwoord. Woensdag is er nog een nieuwe release geweest om een probleem met Android v12 te verhelpen.

  In het instellingenscherm (tandwieltje) kunt u de versie van de geïnstalleerde app controleren, dit zou v7.052 moeten zijn.
 2. Rechtomhoog 4 december 2021 14:01
  Jammer, waarschijnlijk goed bedoeld maar de nieuwe app voegt weinig toe. Zo is het niet mogelijk om vanuit de app naar de forums te gaan. Ook het reageren op nieuwsartikelen kan vanuit de app nog steeds niet. Eigenlijk dus niet veel nieuws behalve een andere lay-out en dark mode.
11 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links