Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

  • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

IEX hervat coverage D'Ieteren met Strong Buy

IEX hervat coverage D'Ieteren met Strong Buy

De IEX Beleggersdesk is het aandeel D'Ieteren opnieuw gaan volgen en start met een Strong Buy-advies.

"Het aandeel van de Belgische holding noteert momenteel op het hoogste niveau ooit. Desondanks is het met een discount van 33% ten opzichte van de netto intrinsieke waarde zwaar ondergewaardeerd," vindt analist Niels Koerts.

D'Ieteren heeft de afgelopen vijftien jaar bijzonder goed gerendeerd op de beurs, zet ook voor de toekomst alleen in op grote markten die op lange termijn groeien zoals e-bikes, en maakt succesvolle maar niet beursgenoteerde bedrijven als Belron (Carglass) bereikbaar voor de particuliere belegger.

"Ondanks dat D'Ieteren het ideale buy and hold-aandeel is, is het gelet op het hoge opwaarts potentieel zowel geschikt voor korte- als langetermijnbeleggers," aldus Koerts. "D’Ieteren heeft een ijzersterk trackrecord, een sterke balans en een krachtige vrije kasstroom. Daarnaast lijkt het een kwestie van tijd voordat het opkoopprogramma wordt hervat. Een mooi moment voor een koopadvies."

Lees de volledige analyse op IEX Premium.


De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Auteur: Redactie

Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, B...

Meer over Redactie

Recente artikelen van Redactie

  1. 23 mei Hollandse Aandelenavond 2022: Corné van Zeijl 1
  2. 20 mei Hier wilt u bij zijn: IEX Beleggersdag vol tips en waardevolle inzichten 4
  3. 19 mei Dossier Oekraïne 11

Gerelateerd

Reacties

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links