Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

  • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Record aantal kijkers webinar Sell All

Record aantal kijkers webinar Sell All

Gisteren werd het webinar Sell All? door een record aantal bezoekers bijgewoond. André Brouwers heeft zijn visie op de markt en de strategie voor de komende jaren uit de doeken gedaan.

Pieter Kort, hoofdredacteur van IEX, stelde de kritische vragen. Het thema leeft en wanneer u het webinar gemist heeft, kunt u het hier terugkijken.

Spannende beurs

 

Volg een beursprofessional in de komende 6 weken

Op 12 oktober start Het Beleggingsinstituut in samenwerking met IEX de online cursus Succesvol handelen op de beurs.

Gedurende 6 weken worden actieve beleggers geholpen bij vraagstukken als timing, risicomanagement en strategie.

André Brouwers gaat daarnaast wekelijks ook zijn visie geven op de actualiteit. Hij gaat live handelen en geeft uitleg over zijn strategie en transacties.

Verder krijgen beleggers ook nog eens toegang tot relevante online trainingen van het Beleggingsinstituut.

Om zoveel mogelijk beleggers de kans te geven te profiteren van deze training, is de investering voor deelname zeer beperkt en is er ruimte voor 500 deelnemers.

Let op: Naar aanleiding van het webinar gisteren lopen de inschrijvingen enorm snel op. Mocht u deze kans willen benutten klik dan hier voor meer info en uw inschrijving.

Over André Brouwers

André Brouwers is vijfvoudig winnaar van het Nederlands Beursdebat. Hij heeft meer dan 35 jaar ervaring als beurshandelaar, hedge fund manager en vermogensbeheerder en is oprichter van het Beleggingsinstituut. Dit onafhankelijke educatie- en informatie-instituut verzorgde inmiddels de opleiding en coaching van meer dan 25.000 beleggers en handelaren.

André werd in maart 2009 gevolgd voor de TV documentaire Slapend Rijk. Aan de hand van de voorpagina van de Telegraaf gaf hij aan wat zijn visie was op de beurs op dat achteraf gezien belangrijke omslagpunt. André heeft een soortgelijk gevoel bij de huidige ontwikkelingen in markt en maatschappij. Wordt dit ook een belangrijk keerpunt?


Na een carrière als investeerder, trader en oprichter van de Alex Academy, startte André Brouwers in 2011 met het Beleggingsinstituut. Een onafhankelijk bedrijf dat investeerders helpt met opleiding en informatie. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aansporing tot het aangaan van specifieke beleggingen.

Auteur: André Brouwers

Na een carrière als investeerder, trader en oprichter van de Alex Academy, startte André Brouwers in 2011 met het Beleggingsinstituut, een onafhankelijk bedrijf dat investeerders helpt met opleiding en informatie.

Meer over André Brouwers

Recente artikelen van André Brouwers

  1. 11 okt Succesvol beleggen in een woud van rode vlaggen 6
  2. 08 okt Record aantal kijkers webinar Sell All
  3. 04 okt De Marktupdate

Gerelateerd

Reacties

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links