Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Honda-rijders gaan de mist in

Honda-rijders gaan de mist in

Eigenaren van een Honda presteren momenteel het slechtst in de Turbocompetitie. Gemiddeld staan zij bijna 25% in de min. Fiat- en BMW-rijders doen het beter op plek 2 en 3, met respectievelijk een plus van 12,3% en een kleine min van 0,6%.

Alle provincies schrijven rode cijfers, waarbij de Drenthenaren de schade nog het meest beperkt weten te houden. Zij staan 1,4% in de min. Onderaan vinden we de Zeeuwen (-10,8%).

Denk-stemmers bovenaan

Verder valt op dat Denk-stemmers nu het beste presteren als het gaat om politieke overtuiging. Alle partijen staan in de min, maar zij behalen het minst slechte resultaat van -2,7%. Forum voor Democratie-stemmers staan op de tweede plaats met -3,7%. Hekkensluiters zijn aanhangers van Partij voor de Dieren (-27,7%).

Wat betreft leeftijd gaan de twintigers al tijden aan kop. Ze weten nu als enige leeftijdscategorie een positief rendement te behalen, van bijna 4%. Net als vorige maand staat de groep 90 – 95 onderaan met een min van ruim 27%.

Maandwinnaar september

De beste deelnemer over afgelopen maand is mevrouw Van den Oever. Onder spelnaam Kubus wist zij een rendement van 320% bij elkaar te spelen! Daarmee wint zij een iPad, van harte gefeliciteerd!

Ook meespelen met de Turbocompetitie? Doe vandaag nog mee!


De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen.

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Redactie IEX

Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, B...

Meer over Redactie IEX

Recente artikelen van Redactie IEX

  1. 19 apr IEX BeleggersPodcast: Waarom JET-topman Jitse Groen beleggers niet overtuigt 3
  2. 18 apr Morgen in de IEX BeleggersPodcast: JET, ASML, de Halculator en nog veel meer 1
  3. 16 apr Just Eat Takeaway trekt stekker uit Nieuw-Zeeland 4

Gerelateerd

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links